If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bine , is curios cati dintre voi ati merge pe gratis la lucru???pun pariu ca nici unu!
Semnatura ? dc sa o modific?Ce am incalcat din regulament la ce am scris eu
chiar as vrea sa nu mai reluam aceasta discutie pe care am avut-o si acu ceva timp (episodul Lucianitos).
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Semnatura ? dc sa o modific?Ce am incalcat din regulament la ce am scris eu
Aici si eu cred ca exagerezi. E alta situatie, si chiar si clubul are culorile astea LoganClub.
Nu s-au folosit cuvinte sau expresii care sa te duca cu gandul la vre-o echipa de fotbal. Exemple mai sunt pe forum de semnaturi colorate in culorile echipelor locale (vezi prietenul lui @marius_g). Chiar si tu @bubu_vasile ai in semnatura cele doua culori. HiHiHi...
Oricum si eu consider ca ajunge cu discutia, nu isi are rostul pe un forum auto, si cu atat mai mult intre oameni care se intalnesc saptamanal la o pizza, cafea, ceai, suc, inghetata, ger, ploaie, canicula, liniutza, barfa, caterinca, surpriza, miscare, sampanie de copii, etc.
sorin s-a referit la liniutele formate din masini la poze. vezi spre exemplu poza de la intalnirea 50. L se face din 2 liniute. Mai explicit de atat nu se poate.
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
vazut astazi pe shaloo in piata spitalului, clanxonat, salutat, disparut. A urmat grassu pe care l-am intalnit in armonia. intr-un final am inteles de unde are bani de faruri, stopuri, etc (tunning) da bani cu dobanda (pot depune marturie).
Iar la final i-am vazut masina la Alin (nu pop) in parcare la metro. Salutam aici, ca acolo ...
Scuze BUBU ca nu te-am vazut. Eram ocupat cu unu care venea din dreapta mea si nu prea vroia sa opreasca(eu eram in sens).
Data viitoare promit sa fiu mai atent.
Pai bubule... azi ai facut turul supermarketurilor? Salaru' e departe, iar bonurile banuiesc ca sunt gata. Sau te-o fi imprumutat grassu pe tine, de aia stii sigur?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment