Filmare accident Seba (csebalyn)
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Uitati-va.......:|
Apropo, sa nu uitam de stickere) sa le avem pentru intalnirea viitoare....
Comment
-
Scuze de postul consecutiv , da nu stiu ce are ca nu merge:| poate nu stiu eu sa postezLast edited by Pagu; 30 March 2008, 18:36.
Comment
-
Da da ... trage-te pe fese boris. ai uitat cand am facut poza impreuna ca am discutat ca sapt viitoare e etapa si cealalta veniti in Arad si ai zis ca e ok. :p
rauleCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Grassu si-a spus punctul de vedere la ultma intalnire norby. deci nu ar trebui sa il mai intrebi inca o data. chiar daca tu ai lipsit la acea intalnire te informam noi la urmatoarea de ce
nu mai hartui omul
si ca raspuns pentru cei mai sceptici din Arad. Ma indoiesc ca o sa vina 100% nici macar din cei care vin la intalniri. Pai uita-te la noi cei din Arad. Cu o saptamana inainte eram "cata frunza si iarba" iar de intalnit si plecat au ramas doar cativa. La ei o sa fie la fel. Multi o sa fie pe lista sau o sa zica ok, dar putini o sa ajunga. Oricum eu contez pe seriozitatea multora dintre ei si sunt sigur ca vor veni cel putin cati am fost noi acum.
PS pentru boris: sa vezi cata iarba avem la locul de intalnire ... e plin de ea. din aia mare si sanatoasaCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Va astept cu un set de arcuri pentru drumuri grele. prietenii stiu de ce
ps. si ca sa vezi ce grija am de tine o sa te duc totusi pe cel mai asfaltat drum din AradCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
Comment