am o problema si nu stiu unde sa merg sa o rezolv.....mi sa rupt clema aia de la torpedou care inchide usa....usa se mai inchide dar nu de tot si ramane tot timpul becu aprins...ce e de facut ?
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Evo, oricum si cu clema la mine sta aprins becu draq sa-l ia ))) tre sa il deschid si sa o indoi de un colt sa stea mai ok acolo pliata si sa nu mai ramana ala aprins!(defect de fabrica)
De clema aia nu stiu ce sa zic,nu cred ca mai poti sa faci ceva :P,eventual pune si tu ceva burete acolo pe fata din interior a torpedoului sa nu mai stea aprins becul ala,daca zici ca sta inchis ii bine!!sigpic
Comment
-
-
vazut evo aseara pe poetului. omul nu are probleme numai cu torpedoul ci si cu becurile pe dreapta.
apropo' chiar asa de rau s-a rupt de nu il mai poti lipi cu nimic ? sunt sigur ca este de cumparat "deschizatorul" ala, dar nu mi-am dat seama cum se monteaza. Eventual pune-i o intaritura din ceva material mai tare si lipeste de el (ma gandesc la ceva, dar nu stiu cum sa iti explic aici)Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Mai in gluma, mai in serios, am la lucru benzi magnetice care se pot taia, gauri, indoi, lipi ... Ai montat doua benzi (una pe usita si una in compartiment in partea de sus) si nu mai ai treaba.
E doar o solutie. O sa duc Sambata la intalnire cateva buc. Tu faci cum iti place.Last edited by lau; 12 February 2009, 16:15.
Comment
-
Originally posted by lau View PostMai in gluma, mai in serios, am la lucru benzi magnetice care se pot taia, gauri, indoi, lipi ... Ai montat doua benzi (una pe usita si una in compartiment in partea de sus) si nu mai ai treaba.
E doar o solutie. O sa duc Sambata la intalnire cateva buc. Tu faci cum iti place.
@bubu: stiu de becu ala dar efectiv nu am avut timp....sigpic
Comment
-
Am de vanzare set complet ANGEL EYES (fata+spate).
Pot face rost de mai multe seturi daca e nevoie.Attached Filesfara linkuri externe
Comment
-
Originally posted by Evolution View Postam o problema si nu stiu unde sa merg sa o rezolv.....mi sa rupt clema aia de la torpedou care inchide usa....usa se mai inchide dar nu de tot si ramane tot timpul becu aprins...ce e de facut ?
Se poate rezolva, fie scai, fie magnet, etc etc ))
Dar mai vin-o si tu, ca ne tot dam la liniute fara tine.
PS: adica desenam linii pe asfalt, stii tu
Comment
-
Fanta............
Comment
Comment