Originally posted by AR-18-MOS
View Post
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ohoo, lume noua )
Comment
-
Originally posted by robhegyi View PostSalut!
am o intrebare! este o problema daca revizia de 2 ani la logan nu se face la verbita? si de unde as putea cumpara piese originare pt logan in afara de verbita??
mersi si astept raspuns!
Daca masina mai e in garantie atunci este indicat sa faci la ei revizia de 2 ani daca mai vrei sa ai pe viitor garantia,dar daca nu mai ai garantie la ea, poti sa o faci si in alta parte numai sa ti-o faca ok,ca la carte
Daca e vorba de ITP poti sa il faci si la verbita si la alte serviceuri care face si ITP-ul la masini chiar daca masina mai are garantie poti ITP-ul sa-l faci si altundeva!sigpic
Comment
-
Am uitat sa intreb azi la intalnire:
Cine stie unde pot gasi 2 cutii din plastic transparent, minim dimensiunea 90(L)x60(l)x30(h) ??
Ideal ar fi o dimensiune de 150(L)x100(l)x40(h).
Imi trebuie din plastic transparent deoarece vreau sa imi fac 2 terarii pentru broastele mele testoase care nu prea mai incap in acvariile lor actuale. Iar sa imi fac 2 terarii din sticla la dimensiunile ideale m-ar costa o gramada de bani, in plus nu prea mai as avea cum sa le curat in mod corespunzator.
Eventual o firma care se ocupa cu turnare in plastic daca este prin Arad... (eu nu stiu sa fie)sigpic
Comment
-
Si tot asa mai scrie si ca nici nu ai voie sa scrii colorat!
Comment
Comment