Vroiai sa fi momela pt pesti bubule sau ?
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Daca nu va potoliti o sa ascult de seba, care in ultima discutie pe care am avut-o (cu o zi inainte de accident) imi spunea: "asa am facut si eu ca tine...sa sterg, sa dau warn?...pana la urma, incerci cu binele si unde nu merge, dupa ce te plictisesti de editat si de rugat de nebuni ca la sfintii care nu te asculta, le dai warn. dupa aia te obisnuiesti..."
concluziile le trageti voi
Originally posted by crististreulea View PostDiscutiile bubu vs boris si mai nou timisoara vs bubu incep sa fie seci si cam expirate ...
credeti ca va puteti calma?
oricum de amu' inainte ma limitez de a vorbi doar strict la subiect cu boris. restul de "idei" le discutam la intalniri.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Norby, te rog n`o da in dume cu mine.
Am zis din start ca nu am nici un motiv sa vin pana la sannicolau la intalnirea comuna cu cei din timisoara si nu o sa vin nici la cea de sambata viitoare (desi sunt curios cate logane or sa vina de la timisoara).
Si legat de intalnirea de azi ....am crezut ca o sa dorm la ora intalnirii dar am fost treaz ...si am preferat sa stau in fata calculatorului ...na ...esti fericit ?!
Comment
-
Potoliti-va. e ultima oara cand nu ma pun sa va sterg posturile.
norby: parca discutasem problema cu venitul fiecaruia la intalnire si am stabilit ca fiecare vine cand poate si cand are chef. in concluzie nu mai faceti referire la nimeni care a venit sau care nu a venit.
orice post care face referire la alta persoana decat cea care posteaza (cu referire si aluzii la motivele de neparticipare la intalniri) va fi sters. la trei posturi de genul asta voi da raport in prima faza iar daca discutiile continua voi da avertisment.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment