Mai oameni buni, nu erau stickere, se vedeau cat se poate de clar gaurile - cu tabla un pic indoit de la cum au intrat prin ea...Si fumu negru si innecacios ca la nici o alta masina ...
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by grassu View PostDoamne wizard ...Uneori chiar raman socat de "actiunile" tale ....Cum sa iti ceri scuze ca ai facut "dublu post" odata ...Cand altii fac chestia asta zilnic ?!
Ma ce vrei daca mi-a dat rateu netu, am zis "sorry" ma ca sa fiu de treaba,si sa nu vina dupa aia lumea sa sara la mine in cap,ca vreau sa fac posturi sau ce cacao cu lapte.....!!sigpic
Comment
-
Na deci acuma nu demult(adica azi),cand mergeam prin oras, am da si eu de loganul ala rosu de care zice-a octavian!!(eram chiar in spatele lui)
deci va zic cu ce-a mai mare convingere(octavian,pe bune)ca alea is "gauri" de actibild!!!!Poti sa si pipai sa vezi ca asa is
si mai ceva la partea cu fumul, ai dreptate,fratemi-o zici ca e ceva raba din 1900 toamna, scoate un fum de te da pe spate!Si in masina la mine a inceput sa puta!(si cred ca tipul avea si pana pe fata/stanga, ca tare mai era moale roata)Last edited by wizard24; 6 June 2008, 14:47.sigpic
Comment
-
Are you EMO? Take this test and find out: http://www.testemo.com/
Hai sa va vad cat la suta..mie mi-a iesit 8 %Last edited by Norby89; 7 June 2008, 14:23.sigpic
Comment
-
Cica: You are 14% EMO
Comment
-
@Octavian__28 loveste din nou!
De data asta loveste rau in @Rocri.
In ritmul asta se pregateste peste 2 saptamani @csebalin, iar peste o luna @andrei
OCTAVIANE!!! De unde ai atatea idei?Attached Filessigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Originally posted by sorinj View Post@Octavian__28 loveste din nou!
De data asta loveste rau in @Rocri.
In ritmul asta se pregateste peste 2 saptamani @csebalin, iar peste o luna @andrei
OCTAVIANE!!! De unde ai atatea idei?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment