La multi ani @MAVERICK_SS si din partea lui Sorin.
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
La Multi Ani!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Ca sa continui o remarca a lui grassu de pe threadul "LC Arad" ... Intalnirea de saptamana trecuta dimineata s-a petrecut astfel:
el venea de la ... Eu treceam invers ... Si datorita faptului ca nu aveam xenoanele aprinse nu m-a vazut decat dupa ce l-am claxonat de numa ... Altfel statea treaba daca aveam becurile...Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Si sa continuam discutia aici. Dupa cum spuneai.....
Originally posted by grassu View Post@SorinJ: Nu-i baga prostii in cap cu muresul ...Ca poate nu stie sa innoate...
@Norby89: Cred ca Sorin prin cuvantul "mare" se referea la intindere, altfel cred ca folosea cuvantul "adanc" ...
P.S. Nu ma pot abtine sa nu remarc masuratorile ...Totusi norby ...Cati metri adancime are muresul si cati ghiorocul ??
CLAR?sigpic
Comment
-
@bubu_vasile: Eram adormit ! Stai ca in prima faza am inceput sa injur, pe urma te-am recunoscut si am claxonat si eu
@Norby89: Am facut si eu polo. Si sorin a zis-o in gluma, eu la fel ...Chiar nu inteleg de ce tot timpu te ataci, la "age" scrie ca ai 19 ani, totusi tin sa cred ca ai trecut de perioada de pubertate ...Nu cred ca e normal sa mai ai astfel de manifestari. In fine, fiecare cu obiceiurile si manifestarile lui, ca pana la urma suntem diferiti si tre sa ne deosebim cumva unii de altii ...Numai bine !
Comment
-
Ai facut POLO? La cine? Cand si unde, ca eu nu am facut numa vreo 10 ani
Later Edit: Ce naiba amandoi ati facut POLO))Last edited by Pagu; 7 July 2008, 16:50.
Comment
-
Originally posted by Norby89 View PostSi sa continuam discutia aici. Dupa cum spuneai.....
Spre ghinionul tau stiu sa inot, am facut 5-6 ani de POLO ,daca stii ce-i aia.Nu`s curios la ce se referea,sincer nu sunt absolut deloc curios! Cand aud de mures: ,asa ca sa mearga altii sa faca baie la mures.
CLAR?
PS
E adevarat ca ma refeream la suprafata luciului apei, si nu la adancime si la faptul ca a merge la Ghioroc nu e scuza pentru a nu veni la LCA, ca si acolo avem apa. Oricum nu trebuie sa o iei prea in serios ca prezenta nu e obligatorie.sigpic
207 noir obsidien
Comment
Comment