Ieri am avut prima pana ca si sofer, si nu oriunde ci pe autostrada in ungaria), spre mirarea mea m-am descurcat bine cheia aia mica din porbagaj chiar isi face treaba!
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Mergand acasa de la Venetia (a fost super buna inghetata Sorin) am vazut o masina de la RDS botita destul de urat inainte de trecerea de pietoni si semaforul de la viaduct pe partea cum vii dinspre Subcetate. Stie cineva cum s-a produs?? Intreb, fiindca nu am mai oprit sa intreb despre ce e vorba, dar am intors la Gemi si am reusit sa fac o poza. Intrebarea ar fi : Cum a reusit sa ajunga in acea pozitie masina ?? Ca la felul in care sta, e cu fata spre contrasens... Probabil a avut si ceva viteza plus ca nu am vazut sa fi lovit altceva/pe altcineva.Attached Filessigpic
Comment
-
O poza spy masina lu wizardu langa opel,la fel si HAM-u langa opel doar ca in partea dreapta.
Si o poza cu asfaltu de pe strada mea. FRESH ASFALTATA ce bucurie abia puteam inainte sa merg cu 1 relantiu,acuma pot sa-i dau 100/h linistit pana in capatLast edited by Norby89; 29 July 2008, 18:46.sigpic
Comment
-
Ooooo...Iaca ca ai si pozat-o ))....Ti-am vazut masina cand am lasat-o acolo, da ma-m uitat pe la terase si nu erai prin zare:P, sau nu am mai bagat io de seama, oricum mergeam la servici, cat ma-m bucurat ca am prins loc de parcare acolo, ca de cand is terasele asa ceva nici noaptea nu ai loc,si nici duminica pe la ora 9 iara nu este loc, ce mai impart injuraturi cand nu am locsigpic
Comment
-
800 de km cu 40 de litri eu zic ca e binisor )
Comment
-
Maverikule ..Am vazut loganu luni dimineata pe la ora 8, era o doamna la volan
si legat de intalniri ...Nu va asteptati sa-l mai vedeti pe PAGu` ...Acuma are impresii ...Nu-i mai saluta pe aia cu logane
si legat de intalniri in trafic, m-am intalnit cu bubu, evolution, norby, si parca si cu wizard
Comment
-
Auu la el , ) mai vazut tu si nu te-am salutat? Ca eu sigur nu te-am vazut Probabil ca nu o sa ma mai vedeti prea curand, pana prin septembrie. Ca sambata lucru de la 2 la 11 !
Comment
-
Bubu daca ia-i raspuns la PAG, io cred ca el se refera ca lucreaza de la ora 14-23 deci pana la 23 seara ,sper sa fi zis bine(io asa am inteles)
PS:te-am vazut azi pe la 14 si ceva pe langa delta la black&decker(magazin de chestii de constructii sau ce-o fi),nu erai in masina, numa ti-ti-tu lam vazut!
apropo, da multe stickere ai pe luneta!!!Mai vezi ceva ?
)))sigpic
Comment
-
Wizard are dreptate,
Apropo,l-am vazut aseara pe Octavian, l-am claxonat umpic sa fiu sigur ca ma vede, in loc sa mearga mai incet sa opreasca el io dat forja , nici nu ne-am dus 120 pe pod la gradiste)
Comment
Comment