Discutii Generale Intre Membrii LCArad

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vazut xenoanele cele dereglate ale lu' @bubu_vasile, azi ora 17:40 langa stadion (incerca sa iasa dar nu il lasa nimeni / nimeni nu risca sa il aiba in spate). I-am dat blitz, dar se pare ca halogenele mele sunt aproape invizibile de galbene ce sunt.
    sigpic

207 noir obsidien

Comment

• huh ... Acu stau si ma gandesc de unde ieseam: de pe victoriei spre vlaicu sau de langa stadion spre gara ... Oricum tin sa te contrazic: xenoanele sunt reglate foarte bine (in service autorizat la scula din aia cu oglinzi si focalizator), doar ca tin sa iti reamintesc ce dragute sunt facute farurile loganului.
      oricum eu va sfatuiesc sa aveti grija de masini ca cine stie pana cand se mai fabrica loganele. Prefera astia sa inchida fabrica decat sa isi diminueaze din profit. Tipic pentru 90% dintre patroni si 100% din "capitalisti".
      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
      Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Da! Xenoanele tale sunt reglabe bine, dar se poate si mai bine.
        Lasa ca vin io cu o cheie imbus de 6mm si-ti mai mesteresc pe la ele (sa bata mai concentrat, asa la ...10-12 metri in fata masinii )) )

Comment

• hihihi .... As vrea io sa bata mai concentrat, dar nu se poate. Nu e vina lor. Sunt reglate chiar mai jos decat e normal. Se spune ca punctul de focalizare al becurilor trebuie sa fie la 50m in fata masinii. Eu am reglat focalizarea cu mult mai aproape de masina. Deci ... Imi pare rau de voi
          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• Auzi...Inafara de sa umble cu o cheie imbus de 6 n-au ce face la far.

PS: eu in locul tau le puneam sa bata mult mai in fata. Pe mine asta ma deranjeaza, ca bat prea ''scurt''. Daca le pui sa bata mai ''lung'' la cele stock, pe langa faptul ca enervezi soferii, ce e nasol - n-au putere suficienta (nici becurile si nici farul, nu mai focalizeaza bine) si lumina se pierde in eter...Ca o lanterna cu bateriile descarcate.
            Eu mi-am pus Osram Silverstar, si este o imbunatatire pe faza scurta, dar nu ceva notabil (nu mai face curba aia de mijloc pe faza scurta, lumineaza mai ''drept).

Comment

• @bubu: Si eu te-am vazut marti dimineata la UTA pe la 07:20-07:30, veneai dinspre Fortuna si mergeai spre centru/spital cred (nu am vazut incotro fiindca eram in autobuz )
              Greu e fara masina
              sigpic

Comment

• Priveste partea buna a lucrurilor: vizite mai rare pe la benzinarii -> bani mai multi in buzunar

dimineata intotdeauna spre "spital"

Comment

• Salut baieti. Care imi puteti spune daca se poate da jos bancheta din spate si in ce fel. Mersi.
                  sigpic

Comment

• Se poate ... Nu mai stiu exact cum ... Trebuie sa ma uit si iti scriu diseara. Stiu ca eu am "demontat-o" de 2 ori (1 data eu si o data cel care mi-a montat boxele). Intrebarea e daca bancheta sau spatarul ?

Comment

• Eu stiu ca nu se poate nici una nicialta.
                      Bine daca desurubezi tot pe acolo normal ca se poate la orice masina,dar nu e rabatabila.

Comment

• Spatarul nu l-am demontat niciodata, insa bancheta pe care stai se poate da jos relativ usor: Se trage bancheta afara de sub spatar si se rabateaza in fata spre sofer, dupa care se desprind (destul de greu la inceput, iar montatul inapoi e si mai si) cele 2 cleme, sa le zic asa, care tin bancheta fixata de podea in partea din fata a banchetei. Recomand ca operatiunea sa se faca cu ambele usi din spate deschise, iar montatul inapoi e bine sa o faca 2 persoane (merge mai usor, eu de obicei ma chinuiam si 10 minute sa fixez inapoi la locul lor acele 2 cleme).

Sper ca am fost destul de explicit...

Stima.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Rouge de Feu View Post
                          Salut baieti. Care imi puteti spune daca se poate da jos bancheta din spate si in ce fel. Mersi.
                          spatarul se poate da jos si ala simplu numai itii trebuie o cheie ca sa il desfaci!
                          Deci in felul urmatoru, prima oara se da jos bancheta in asa fel cum a zis MAVERICK_SS, dupa care se vede jos sub spatar cele doua suruburi de la spatar, unu in stanga unu in dreapta, se ia cheia nu mai stiu sigur ce marime (cred ca de 13)dar trebuie sa te uiti si vezi care cheie merge, dupa care apuci din ambele parti de el,eventual 2 oameni nu ar strica si ridici de el in sus, sta pe niste urechiuse de aia trebuie ridicat de el,dupa care iasa foarte usor,dupa aia il scoti afara si gata floare la ureche!
                          La fel faci si cand il montezi inapoi sus
                          sigpic

Comment

• {Stie wizard ce stie .. App ti`am vaz masina acuma o ora doua in spate la teatru , statea lenesa sub luna ;))}

Stie wizard ce stie .. ApROpO ti-am vazUT masina acuma o ora doua in spate la teatru , statea lenesa sub luna ;))
                            Last edited by bubu_vasile; 6 November 2008, 10:33. Reason: apai pentru cateva litere nu-ti fie lene sa tastezi
                            frate..cand i`am dat a2-a ..si am pus`o de`a latu ...Drift nu alta !!!

Comment

• Salut seba, da pai ce sa faca si ea, acolo sta seara de seara si se uita la luna pana pe la ora 24 cand se satura si pleaca acasa))
                              sigpic

Comment

• Se pare ca pana m-am trezit eu ti-au raspuns deja.

pentru cine e interesat am de vanzare 1 litru ulei Mobil 1 ESP 5W-30 la pret bun
                                PS sigilat
                                norocul meu ca in masina mea intra doar 3 litri de ulei, poate chiar mai putin.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google