Discutii Generale Intre Membrii LCArad

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am si io o intrebare, ma si la voi vi se vede forumul aiurea, nu imi mai apare paginile la topic,si toate discutile le vad aiurea intr-un chenar micut deasupra la primul post din fiecare topic!!!
    Ce naiba are?
    sigpic

Comment

• "sa puna in functiune dispozitivele de franare,"
      Doar la partea asta ma refeream eu

@Wizard: La mine se vede bine, dar mai is momente cand imi da eroare 404 sau nu mai stiu cat!
      Reparaţii maşini de spălat și Frigidere,
      Magazin Piese de Schimb.
      www.facebook.com/ElectroteknikPag

Comment

• ai in dreapta sus (acolo unde iti scrie micut posturile optiunea: "Display Modes" ... da-i pe linear (prima) si o sa isi revina

se lucreaza la site ... cred
        oricum faza cu pozele pe care dai clik si se maresc in aceeasi pagina mie imi place tare mult. am mai observat azi mici probleme cu site-ul dar si-a revenit. Oricum fata de alte site-uri pe care le mai vizitez al nostru are foarte multe optiuni si nu se compara nici ca sistematizare (muuuult mai buna)
        Last edited by bubu_vasile; 13 January 2009, 01:14. Reason: Automerged Doublepost
        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Aici trebuie sa ii dau dreptate lui @bubu_vasile. Forumul asta e cam cel mai bun din cate am colindat, iar solutiile tehnice, promptitudinea cererilor sau rezolvarea observatiilor este excelenta. Si mie imi place noul mod de vizualizare a pozelor, si viteza de incarcare. Bravo!
          sigpic

207 noir obsidien

Comment

• apropo' .... se stie careva cu Nintendo DS Lite ? Ma intereseaza cum pun alte jocuri pe el.
            Daca stie cineva sa imi dea un PM sau un telefon please.
            Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• Bubu am inteles ca iti trrebuie ceva card special sau ceva de genu,habar nam sau un micro SD care intra in cardul ala special care il cumperi pentru el, nu stiu mai intereseaza-te, eu am un PSP care merge direcet cu un card memory stick pro duo(asta daca ii hackerit sa mearga cu jocuri date jos de pe net) :Pcred ca si la DS tau trebuie sa-l "spargi" ca sa mearga cu din acelea date jos!eu ce am gasit legat de cum sa pui pe al tau jocuri e aicea,dar nu prea am inteles ce vrea sa zica poate tu te prinzi mai repede
              Latest news coverage, email, free stock quotes, live scores and video are just the beginning. Discover more every day at Yahoo!

PS: o intrebare, unde pot sa fac un refill la cartuse de imprimanta CANON MP520?undeva unde sa faca treaba calumea ?????aveti ideee?
              sigpic

Comment

• Incearca sau pe Horia pe partea dreapta, imediat dupa ce ai trecut de strada care duce la P-ta Mica si inainte de giratoriu (e un magazin de imprimante si autocolante daca nu ma insel) sau pe Banu Maracine pe dreapta, dupa intrarea pe str.Busteni (adica prima la dreapta), mai mergi vreo 25 de metri spre semafor (magazinul e la parterul unui bloc). Eu la Temponet am umplut cartusele de la imprimanta cu laser si pana acuma nu am avut probleme.
                sigpic

Comment

• sau la MCL sistem in parcarea de la sc proiect sa (vis a vis de economic). Te duci pana in capatul parcarii.
                  Lucrez cu ei de 8 ani pentru tot ce inseamna IT si nu am avut probleme.
                  PS mersi de raspuns wizard. Se pare ca ne intalnim tot mai des .... nu stiu de ce. Poate pentru ca nu ai mai venit de mult la o intalnire

Comment

• No baieti mersi de raspunsurile date Maverick&Bubu , is de mare ajutor, o sa ma duc sa ma interesez pe unde ati spus voi sa vad ce rezolv ca de cand cu facultatea si sesiunea deja scade vizibil cerneala din cartuse)))cred ca scoala e de vina :P
                    PS: bubu da,cred ca de aia, si io mie mi se pare ciudat ca tot te "prind" pe centru tot mai des, :>:> nu ne-am vazut la intalniri asa de des!dar cand am portita is prezent ,dar se pare ca pe weekenduri sunt rezervat pentru ai mei ))acuma cat timp nu stiu,sper sa nu fie prea mult
                    sigpic

Comment

• io cred ca are ceva kilometrajul meu. arata mai mult decat viteza pe care o am, altfel nu pot sa imi explic cum mai nou ma "prinzi"

in rest ... sorin tocmai mi-a refuzat invitatia la ciorba (pentru a doua zi consecutiv) motiv pentru care m-am suparat si ma duc singur. Sper ca macar maine la intalnire sa nu ploua. Si mai ales sa nu inghete, nu de alta dar tentatia de drifturi va fi mare si ... nu se stie de data asta daca bordura dinspre mures ne mai opreste

Comment

• Alooo bubu! maine e doar vineri! intalnirile parca se tineau sambata...
                        Mi s-a parut ciudat la telefon sa ma intrebi de vremea de maine, dar nu te-am chestionat in privinta asta.
                        sigpic

207 noir obsidien

Comment

• ma gandeam la ciorba aia si .... pana la urma am mancat un bors rusesc cu carne de vacuta. ce mai ... un deliciu. Si acum o savurez
                          deci, cum va fi vremea sambata ?

Comment

• Maty... .
                            Attached Files
                            sigpic

207 noir obsidien

Comment

• Imi place ca e happy Super fain a iesit poza... Numa' bine o pun la avatar
                              sigpic

Comment

• Aaaaaa, beton arata. Mai ramane sa puna Maverick_SS tuningul in aplicare...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google