Te rog sa ma Ierti Sebastian am uitat ca ai un Bazat in familie:-s !
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
pag`ule simpatic esti . io nu zic nimic ca nu vreau sa te inchid de fata cu toti ) in fine , bubu eu eram ala cu creasta cealalta verde mov rosie , multi`color. mie mi`o placut de baiatu cu ursu cum ii dadea din cand in cand )frate..cand i`am dat a2-a ..si am pus`o de`a latu ...Drift nu alta !!!
Comment
-
Esti mai simpatic decat frateto` da tot nu ai dumele lui)
Comment
-
Originally posted by Shaloo View PostCred ca visezi ca intr-o zi sa ajungi la Brasov fara nervi si sa mai ai si chef sa faci ceva acolo. La stilul in care se circula la noi in tara ne trebuie macar vre-o 3 zile pline sa putem sa stam cateva ore si sa vizitam ceva. Mergem la Brasov cand se construiesc autostrazile(speram cat mai repede).Originally posted by bubu_vasile View Postshaloo: eu ma gandeam la un concediu (minim 7 zile - 2 zile drumul si 5 zile de stat pe acolo). Altfel nu are rost sa mergi pana acolo. Vorba lui maverick: faci o zi pe drum, stai cateva ore pe acolo, dormi si apoi te intorci. Si la cum e traficul si nebunia pe tronsonul Deva - Brasov, o sa ajungi atat de nervos acolo ca nu o sa iti mai arda de intalniri.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
il stiti voi pe Sorin , Care la fiecare intalnire incerca sa il convinga pe Bubu sa mearga undeva, )
Comment
-
Originally posted by seba99 View Postpag`ule simpatic esti . io nu zic nimic ca nu vreau sa te inchid de fata cu toti ) in fine , bubu eu eram ala cu creasta cealalta verde mov rosie , multi`color. mie mi`o placut de baiatu cu ursu cum ii dadea din cand in cand )
Comment
Comment