La Pagu` nu La pagul )
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Multumesc @lau, dar chiar de intalnirea festiva nu o sa am chef sa scot lichidul de shpritz... poate o sa ne jucam cu un alt fel de shpritz...sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Super intalinrea, inca o data mersi Lau ca ai scos beculetul de acolo)
Sampania foarte buna
Pizza a fost, asa si asa :-s
Bubul nu Bubu
Comment
-
Nu , desi la inceput parea delicioasa, de acea si zambetu pe fata mea dintruna din pozele lui SJ prea multa iarba si preaputina carne)
Comment
-
pai io ce sa va fac daca vi-a trebuit iarba ... mai bine a-ti fi fumat-o
a mea (pizza ornella) a fost suuuuuppppeeeer ... o groaza de sunculita si carnita, multe ciuperci si un blat crocant si delicios. asta e ... imi pare rau pentru cine a nimerit mancarea nasoala. Eu cel putin am incercat sa fie totul bine si frumos.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Si eu tot Ornella. Destul de buna. Oricum stiam ce iau, a fost incercata alta data.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Mah bubu, dc sa iti para rau ca doar nu tu ai facuto`)
Comment
-
da mah, dar eu am ales localul. Totusi in comparatie cu alte localuri unde am mai fost, aici servirea si modul comportamental al angajatilor a fost super ok. Nu am aflat cat a costat ceaiul dar a fost super bun. Exact cum trebuie sa fie un ceai: cu lamaie, zahar, miere si cel putin 200 ml apa (din calculele mele maxim 3 lei)Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment