Naspa rau. Intradevar la Verbita trebuie sa fii mai nou cu ochii in patru. Vezi sa-ti iei personal seria de la baterie si de la fiecare cauciuc. In rest da jos tot ce poti dupa masina si nu le lasa nimic (inclusiv roata de rezerva, cric, ....., scrumiera, casetofon).
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
pai a investit omul in masina. chipuire, filtre sport, admisii sport, antifonari, filtre de tot felul, benzina 101 CO, aditivi, si inca un motor de rezerva in spate. De ce credeati ca vine asa rar la intalniri ? face economie la combustibilCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
si tot daca o duci la verbita eu i-as face cateva poze inainte si i-as arata la nenea ala de o ia ca nu mai e lovita in alta parte. eu cand i-am dus-o lovita in aripile din spate (in amandoua, va mai amintiti) am luat-o zgariata in fata si cu parbrizul plin de pilitura probabil de la ceva sudura sau polizare metal. Oricum si acum cand imi bate puternic soarele din fata sus tot parbrizul mi se pare ca e plin de buburuze luminoase de nu mai pot de ochi.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Pfoa urat!!!! pe 30 de zile tia luat permisu?
Comment
-
Bubu aasa au facut si la mine daca pun mana pe portiera din fata, se simte un pic pilitura,sau pori vopsea ce draq o fi da nu se vede! asa ca poza poate sa ii faca ca de alea tot nu se vad numa eventual cum zici tu daca ajunge cumva pe geamuri!
Si de alte zgaraieturi te intreaba nenea de acolo pe mine ma intrebat!
Oricum is marlani,asa ca sa ai grija cu ei Shaloo!sigpic
Comment
-
-
-
nasol rau de tot daca nu inpingi ceva la aia de la service nu iti face cum trebuie ai foarte mare grija
cine stie unde pot sa-mi imbrac volanul in piele si la ce pret?
pot sa dau jos volanul fara sa afectez airbegu?
Comment
-
Saaaaaaallllveeeee
Eu, teoretic, ma pregatesc pentru ultimul examen de joi. Practic, inca nu am invatat absolut nimic si problema e ca nu am chef sa invat deloc Mai vad eu maine ce reusesc sa mai repet Deh, viata de student...
Oricum, pot sa zic ca ma plictisesc, ca nu fac mai nimic toata ziua... Dar pot sa zic ca imbin placutul cu utilul si imi mai caut ceva job in domeniul meu preferat (fara succes)sigpic
Comment
Comment