pareri despre show si organizare?
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Show super, organizare OK, a fost mai nasol ca nu prea aveai unde sa stai jos, in rest nimic de reprosat. Ar fi o chestie minora: ar fi fost fain daca toti cei care participau la Best Driving Skills (in afara de cei de pe podium) sa primeasca o diploma de participare, mai ales ca nu au fost decat 21 de masini - 3 de pe podium = 18. Desigur, inteleg ca acest lucru implica mai mult timp pierdut pana se completau diplomele, dar era ceva frumos, aveam cu ce sa ma laud.sigpic
Comment
-
Cred ca se putea ceva mai bine cu respectarea orarului, in rest destul de bun evenimentul.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
hai sa ne mutam aici: http://www.loganclub.ro/forum/best_w...tml#post323710Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Pentru cei care nu cunosc sectiunea de mai sus... si sunt curiosi de filmulete.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Lumee lumeee.....care vine la o intalnire "fulger" (vorba lu colegi de la bucuresti), azi pe la 19:30 la patinoar in parcare, la locul nostru obisnuit, eu si cu domnul Tavi am zis ca mergem oleaca acolo!!!!Cei care vreti sa veniti,ne gasiti acolo de la 19:30sigpic
Comment
-
mda ... asa se intampla ... sper ca la mine sa nu se mai intample nimic desi pruncii is cam varza. om mai vedea maine si poimaine cum e situatia.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment