Originally posted by marius_g
View Post
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
-
Mah Octavian, crezi ca daca era unu cu un R6 mai ii dadeai tu asa fum?)
Comment
-
-
La multi ani cu si multa sanatate si fericire iti doresc !sigpicImbracat volane in piele http://www.youtube.com/watch?v=99W1jXEEJOU
Comment
-
mersi, mersi ... sa traim toti, sa avem cat mai multe intalniri si sa ne traiasca si familiile
LE: becule, ce orga de lumini ti-ai tras la avatar ...Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by Pagu View PostMah Octavian, crezi ca daca era unu cu un R6 mai ii dadeai tu asa fum?)
Iti dai seama ca n-aveam de unde sa stiu ca esti tu, eu doar am vazut ca un nebun cu scuteru forteaza depasirea printre doua masini (adica eu pe banda doi si altu pe prima banda si tu printre noi, nu aveai rabadare sa trec de ala) si m-am gandit sa-l ''joc'' un pic pe ala cu scuteru.
Cand am vazut ca esti tu, mi-a trecut imediat (oricum...daca asa te bagi tot timpul tre' sa ai grija mare bre, poate data viitoare prinzi unu mai prostovan ca mine).
PS: LA MULTI ANI BUBU! Mult noroc si sanatate!
Comment
-
Nu mah nebunule eu am facut asa ca am vazut ca esti tu) si stiu ca tot timpu incorzi masina )
La Multi Ani BUbU
Comment
Comment