If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
marius, tu poate stii ceva ce nu stiu nici macar cei care organizeaza evenimentul
felicitari lui tavi pentru decizie ... imi pare rau tavi ca am complotat cu sorin si seba, dar ... trebuia sa fii putin impins de la spate
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
[QUOTE=bubu_vasile;493007]marius, tu poate stii ceva ce nu stiu nici macar cei care organizeaza evenimentul
Da stiu Bubule, fiinca am aflat intamplator vorbind cu Sibianul.
Poate stie si altii dar nu zic nimic, fiinca la Intalnirea Nationala de la Sibiu unii au stiut sa comenteze de organizarea pe care a facuto Sibianul ,ba chiar eram influientat si eu sa postez pe forum inpotriva lui.
Si acum la Arad se organizeaza cupa VSS , organizatori fiind Sibianul si Virtualmansorin.Respectele mele pt. ei
Sponsorii sunt niste firme din ARAD aduse de SIBIANUL cu care a colaborat el in trecut.
organizator sunt eu ,sibianul ma ajuta cu ce poate(sponzori,sfaturi,etc)
si inca nu stiu nimic legat de sponzorizari,deci va rog nu mai postati daca nu stiti
la mine in carte scrie asa:
- filtru aer - fiecare intretinere
- bujii - fiecare 30.000 km
- lichid de frane DOT4 - 90.000 km (sau 3 ani)
- lichid de racire - 90.000 km (sau 3 ani)
- curatare sistem aer conditionat - la 2 ani
In afara de astea ar mai fi uleiul si filtrul de aer.
Asta dpdv al motorizarii mele.
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
apropo de stopuri si becuri. m-a sunat serafim azi ca are o problema in bord (de fapt si eu am aceeasi problema dar nu i-am dat importanta) si anume ca la apasarea pedalei de frana se mai aprinde un bec rosu in bord (unul din martorii din cadranul drept) ... stie careva cum se rezolva problema ?
apropo de stopuri si becuri. m-a sunat serafim azi ca are o problema in bord (de fapt si eu am aceeasi problema dar nu i-am dat importanta) si anume ca la apasarea pedalei de frana se mai aprinde un bec rosu in bord (unul din martorii din cadranul drept) ... stie careva cum se rezolva problema ?
Se curata foarte bine mufele de la stopurile din spate (triplele amandoua). Se scot afara si se curata bine pinii de contact din mufe (smirghel fin si spray).
Se curata surubul de masa la fiecare tripla si se strange bine.
Vizual se verifica si soclul la fiecare bec in parte prin scoaterea becului afara (sa nu fie topit soclul).
Ca sa stiti si voi ,sistemul de climatizare nu se curata , principiul este ca si la frigiderul de acasa, doar atunci cand pierdeti freon este o problema, daca sistemul raceste atunci totul e OK.
Ca sa stii si tu Mariuse... Sistemul de climatizare de la autovehicule se curata periodic deoarece este cu totul alt sistem decat la frigidere (ia manualul de utilizare si carnetul de intretinere al masinii si citeste ce scrie acolo). Se curata deoarece prin sisemul de ventilatie daca nu curge un curent de aer continu (adica sa mearga constant ventilatorul) din cauza umezelii de acolo se formeaza bacterii anaerobe si o sa inceapa sa iti miroase in masina a CANAL. De aia se curata sistemul de climatizare al masinii.
ii doresc noului sef intelepciune, rabdare, chibzuinta, putere de convingere si sa organizeze cel putin tot atatea evenimente cat a organizat si cel vechi ...
si nu uita maverick: functia aduce cu sine multa responsabilitate si prea putine avantaje.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment