Tavi tu de unde ti-ai luat detectoru si cu cat?
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu stiu ce sa mai zic cu detectoarele astea. Astazi m-am intors din Dragasani de Valcea si au fost masini de politie la panda si pe Valea Oltului si pe Valea Muresului si radarul n-a zis nici Crrrrr.
In schimb ma anunta unde sunt "oalele" de la DigiTv si Dolce. Un singur radar la care sa "zburlit" a fost in Vladimirescu.Last edited by lau; 25 February 2010, 21:32.
Comment
-
Si eu nu stiu ce sa zic cu radarele astea noi, am si eu un cobra 9540, pe camerele fixe le-a detectat fara probleme(care acum sunt ilegale) radarele normale le detecteaza instant si in plus mai prinde si usile marketurilor si benzinariilor cred ca pana la urma o sa ne luam toti statii cb si o sa fim mai castigati.
Comment
-
Noile radare au ca posibilitate modul de fuctionare POP, adica emit scurte rafale de masurare care sunt greu de interceptat, si daca e cazul trec pe emisie constanta cu inregistrare. Biata victima va primi brusc in detector avertizare de semnal maxim.
In alta ordine de idei, nu stie nimeni unde se pot face la comanda huse bune in Arad?
Comment
-
Originally posted by log_an View Postunde se fac excursii si cand se pleaca si cu ce ?, se taxeaza autocar sau cum se procedeaza cu cine sa i-au legatura care este mentorul?
si totusi cine se ia de mine daca o sa vin la intalnire?asa de periculosi sunt unii D-le Red_Alin si care sunt aia, atunci trebuie sa-mi iau bodyguard......Nu-ti fa probleme Log_an, Maverik e un tip ok chiar daca are un aspect mai fioros.
N-o sa ai probleme, se poate comunica fara probleme cu el, e foarte amabil.
Ca sa-ti faci o idee, uite cea mai recenta poza de grup LC Arad:
Comment
Comment