super tare fratilor chiar imi pare rau ...ca nu vam insotit sambata pe pista...deci ..credetima ca as fi vrut dar odata cu necazu ... apr ..de acum am sa reusesc sa vin sa va cunosc pe mai multi pentru ca mi-am recuperat permisul ) si masina ;)
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Da, dupa specificatiile aratate de tine asa se pare, m`am dat cu 1.6 16v si l`am facut ,acuma depinde si de sofer
Comment
-
1150 talon, + 70 + 120
Comment
-
flavinho: nu avem nici o nationala nici in desfasurare si nici in plan. in schimb avem multe alte proiecte.
Doru: bifat. Banii sambata la circuit la baietii de la cluj.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
O precizare pentru cine nu stie... Cupa VSS nu este un eveniment LoganClub. Cativa participanti si organizatorul sunt si din LoganClub, dar restul sunt de prin alte parti.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Conform unor informatii inca neverificate, inmatricularile MCV-urilor noi de culoare alba cu radar "nedetectabil" in Arad ar fi:
B 18 ZCK
B 18 ZCA
B 18 ZBU
B 18 ZBW
B 18 ZCI
B 18 ZCJ
B18 ZBZ
B18 ZBS
B 18 ZCN
B 18 ZCH
B 18 ZBV
B 18 ZCF
Asta pentru a fi mai usor identificate in trafic. Bineinteles, pe langa faptul ca toate au girofaruri si scrie pe ele Politia...Last edited by bubu_vasile; 9 March 2010, 20:16.
Comment
Comment