da, si are si maverick unul ... rezolvam oricum totul ... tu fa-o frumoasa, dichiseste-o si pe urma mergem sa o spalam la fetele alea
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
gata ... imi duc masina la dat cu polish si dat dupa aia cu ceara apoi ma duc sa mi-o spele ... masina mah nu ... schimbatorul )
dar intrebarea e ... nu are nimic plafonul daca urca un "animal" pe el ? ca al nostru e cam fragil ..Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Joi la ora 18 se face o intalnire LC Arad la expo. Intrarea in incinta se va face in mod organizat, respectiv cei care vor sa vina si sa intre inauntru trebuie sa imi trimita un PM cu numarul de inmatriculare al masinii si pentru a fi lasat de portar sa intre trebuie sa aibe insemnele Logan Club Arad adica sigla LC Arad sau sticker pe parbriz la masina.
Cei care vor sa intre in alte conditii o pot face platind taxa de intrare la expo.
Intalnirea are atat scop general cat si unul particular, reprezentat de pregatirea evenimentului de duminica si probabil se va pune mana la facut diverse chestiuni.
LE: IMPORTANT - cei care vor participa la cursa duminica NU AU VOIE SA SE DEA PE CIRCUIT. o vor face doar cei care nu participa, dar sunt curiosi cum e sa ... e vorba de fair play vis a vis de cei care nu pot sau care au fost refuzati la acelasi lucru.Last edited by bubu_vasile; 9 June 2010, 14:45.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
eu nu am sigla cu logan club, nu mi se pare ok sa nu ma lase sa intru.....
Comment
Comment