Hmmm.... atatea posturi nu am avut decat la o saptamana dupa deschiderea threadului de intalniri in arad
Salut, bine v-am gasit :hug3:
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bubu_vasile View PostHmmm.... atatea posturi nu am avut decat la o saptamana dupa deschiderea threadului de intalniri in arad:hippy: ____:smokespliff:______:mamy:
Comment
-
Acu' ca s-au facut prezentarile putem sa ne mutam pe threadul de "convorbiri generale" ? Ca e putin cam greu de urmarit atatea threaduri ?
aici o intreb in primul rand pe gaby ca ea a deschis threadulCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View PostAcu' ca s-au facut prezentarile putem sa ne mutam pe threadul de "convorbiri generale" ? Ca e putin cam greu de urmarit atatea threaduri ?
aici o intreb in primul rand pe gaby ca ea a deschis threadul:hippy: ____:smokespliff:______:mamy:
Comment
-
Singurul lucru ce pot sa iti spun momentan ca nu e ok sunt acele "tz" "sh" etc specifice limbajului mirc si care sunt interzise prin regulamentul forumului. dar fiind la inceput si avand nevoie de timp de obisnuire am editat eu micile greseli, lucru ce o sa incerc sa il fac si de acum inainte (cel putin o perioada).
in rest e totul bine si frumos
thread inchis.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment