Poate sami zica si mie cineva de unde as putea face rost de jocuri pentru un n73?????Si sa fie free
Jocuri NOKIA
Collapse
X
-
Vedeti ca nu prea merg instalate aplicatiile toate pe n73
Trebuie sa aveti softurile semnate.Si nu mai merge asa usor sa obtineti certificat de developer, am gasit pe un site japonez koreean...ce o fi ...si de acolo mi-am luat certificat ca sa imi semnez softurile...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cu certificatul nu prea sunt probleme(eu nu am intalnit) dar de obicei cei care le posteaza pun un an valabilitate la instalare... si atunci cand vrei sa le instalezi iti da o eroare ca nu mai e valabil jocul... operatiunea se rezolva simplu... schimbi data telefonului cu un an sau doi in urma apoi instalezi jocul si schimbi data la loc... si... VOILA !!
PS: e valabil si pentru teme si alte aplicatii !!
Comment
-
-
Originally posted by silviu_cos View PostCu certificatul nu prea sunt probleme(eu nu am intalnit) dar de obicei cei care le posteaza pun un an valabilitate la instalare... si atunci cand vrei sa le instalezi iti da o eroare ca nu mai e valabil jocul... operatiunea se rezolva simplu... schimbi data telefonului cu un an sau doi in urma apoi instalezi jocul si schimbi data la loc... si... VOILA !!
PS: e valabil si pentru teme si alte aplicatii !!
Dar daca zice "eroare certificat"? Trebuie semnat cu IMEIul telefonului,si iti trebuie certificat de developer...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Tocmai am aflat despre un program cu care poti sa pui teme animate (adica daca ai palmieri pe ecran ei se misca ca si cum ar bate vantul... temele sunt speciale) de indata ce il fac rost il postez aici iar daca il are cineva inaintea mea rog sa il posteze pt a puteam compara versiunile ! toate cele bune
Comment
Comment