Intalnire La Norby In Gradina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
S-a vorbit. A ramas stabilit ca intalnirea la norby e sambata dupa intalnirea obisnuita LC Arad.
Adica: sambata 7 iunie ora 16.30 intalnirea obisnuita LC Arad in parcare la patinoar. Dupa intalnire se face deplasarea la Norby.
S-a mai stabilit ca je (adica bubu) va cumpara carne de mici si cremvursti (normali si din aia de la Vata pentru cine cunoaste). Voi cumpara de asemenea paine si mustar.
De bautura cam fiecare sa aduca ce bea pentru ca vor fi multi care nu vor "servi" si nici nu stim exact ce sa luam. Suc voi lua 3 sticle de natural si eu zic ca de asemenea sa duca fiecare cate ceva (1 sticla 2 din ce bea).
Pana MIERCURI va rog sa spuneti aici cine vine cu siguranta si cate persoane pentru a estima numarul de kg de mici si cremvursti de cumparat.
Apoi se va calcula costurile pentru fiecare si ii vom ruga sa vina cu banii la ei la intalnire.
cam asta s-a discutat de intalnire. Cine mai are propuneri sugestii sau reclamatii sa spuna repede. Miercuri seara vom face "inchiderea" si calculele.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
CRiS..: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1912
CRiS..: norby e din arad si face la el in curte chef
CRiS..: merem?
mona: DACA AI BANI DE MOTORINA ,MEREM
mona: DACA MAI VIN SI ALTII
mona: ARE COPII SAU NU?
CRiS..: el nu, bubu_vasile, cel mic are 2
CRiS..: ala mic zic
mona: PAI SI VIN CU COPII
mona: SA STIM CUM FACEM SI NOI
mona: SA NU MEREM CU DENU SI SA FIE SINGUR ACOLO
mona: CA NU STAM MAI MULT DE O ORA
mona: SI DENU SE PLICTI
deci e in standby momentan la mine. In plus mai e si faptul ca renovam casa veche si muncim doar eu si tataDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Bah ... Eu vin cu pruncii. Acuma ce sa zic de banii de motorina ? Ca discutam pe PM ?
cat despre lucratu' la casa crede-ma ca stiu cum e. Am doua experiente de genul asta, iar in august ma asteapta a treia.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Mai nu lucrati prea mult, ce-i mult strica ))
1. Norby + Gaby
2. Bubu_vasile + familia
3. Becudani + nevasta
4. Tavi cu fata (prietena).
PS: nu se pune in discutie sa nu vin, sper sa nu intervina ceva la lucru pana sambata (Bubule am mai discutat noi asta, ai vazut si cum am venit ultima data la intalnire).
Comment
-
Ti-as scoate limba de mai multe ori, dar nu ma lasa "sistemul" .... Pai la ultima nu ai venit ca te-ai dus la Timi sa te chipuiesti.
Apropo' ... Noua nu ne-ai zis nimic de asta la PENULTIMA intalnire
amu' parca te si vad prin oras ce nori de praf o sa fie dupa tine, ca doar trebuie sa ii faci teste.
sa imi spuneti si daca sunteti de acord cum am gandit intalnirea din punct de vedere al "meniului" si al organizarii.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Comment