Se poate si cu familia ... adica 3 persoane?
Intalnire La Norby In Gradina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hai frate ca va iesi beton!
Da' ce data sa votez oare...? Daca vremea e buna trebuie cat ma curand...Adica acum samabata...? Nu? Corect...? )
PS: e cineva care sa aibe cat. B si sa nu aibe masina...?
PPS: am gratar cu ''randament'' marit. Am si mangal, am si mici si alte carnoase...Last edited by Octavian; 21 May 2008, 10:24.
Comment
-
E clara treaba...Daca lipsesti tu de la intalnire si eu (ma rog, eu cam trag chiulu') deja lumea o sa traga concluzii )
Deci sa stii ca ideea e buna, e foarte frumos sa fii la aer curat, verdeata, mancare buna , totul lui tot. Relaxare TOTALA. Pt mine conteaza f mult asta. Mai ales ca te cunosc.
Comment
-
Stau si ma intreb, de ce au votat oare cei care sunt 100% sigur ca nu o sa vina? Chiar nu va puteti abtine, baieti? Sunteti la sute de km distanta de arad.. Putin respect totusi, oamenii astia incearca sa faca ceva, votul vostru poate influenta negativ
Comment
-
Stai numa sa vezi ce le-o trag la aia ... Da-o naibii ... Aseara nu am mai avut chef, dar azi ii iau la intrebari. Daca intradevar vin e ok. Daca nu o sa le dau avertismente. E jenant.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Evo a votat. Grassu nu.
oricum, trag speranta ca indiferent de ziua care o sa iasa, toti cei care au votat si pe care ii intereseaza subiectul vor face tot posibilul sa vina.
off: wizard - exact saptamana trecuta nu am fost la intalnire si taman atunci ti-ai facut si tu timp .... Of of ... Mai maiCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by r3ducchiar aveam drum incolo pe 8 iunie deaia am votat. Merg dupa tatal prietenei mele caci vine din strainatate. Nu era chiar asa departe sa trec si eu pe acolo sa cunosc cativa loganisti. Asta daca e vorba de Bodrog langa Arad.
de ce am pus acest post? Pentru ca i-am fost dat warn pe motiv de VOT aiurea
cu aceasta ocazie imi cer scuze fata de r3ducDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment