Intalnire La Norby In Gradina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si gratarul ? E acoperit ? Se poate praji pe el chiar daca ploua ?

sorin: chiar m-as bucura sa veniti si voi
    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Bubule pentru mine pune 4 din fiecare ca io sunt mai sanatos si nu vreau sa mor de foame mai ales ca io vin direct de la lucru si sunt rupt
      :love5::love5: :sofer1: :majesty2:

Comment

1. Norby + Gaby
        2. Bubu_vasile + familia
        3. Becudani + nevasta
        4. Tavi cu fata (prietena).
        5. MAVERICK_SS (+1 - nu e sigur)
        6. Sorinj (2 persoane)
        7. Black Pearl
        sigpic My Black Pearl

Comment

Becule: cum adica 4 din fiecare ?
          deci: o pereche = 2 bucati. Deci tu vrei 4 perechi din fiecare ? Adica 8 bucati din fiecare, deci 16 crembursti si inca 4 mici ?

ziceti si voi ce cantitate de mici vine la persoana ? Sau sa zic altfel 1 kg de mici la cate persoane revine ? Haideti odata. Ca sa stiu cat sa iau. Nu as vrea sa iau nici prea putin, dar nici sa luam pentru 2-3 chefuri
          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

K .... Am stabilit cu becu ce inseamna 4
            apropo' carnea de mici este 9 ron kg. Si o prepara vineri seara sau sambata dimineata sa fie proaspata. Cremvurstii va zic maine cat costa

Comment

Da' nu-i mai simplu sa iei gata facuta?
              Crevurst sau carnaciori de aia faini de la Selgros? Aia sunt minunati la gratar, chiar mai buni ca micii.

Si gratar, cine are gratar?

Comment

Ba da, dar diferenta e de continut. De cantitatea de bicarbonat din ei, de gelatina si guma aceea ce se baga de obicei in cam tot ce e carne in alimentara.
                dar daca vreti sa luam din aia no problem.
                de fapt ar fi un problem, de vreme ce eu am inceput de luni programul "normal" de lucru 8 - 21 sigur nu ajung sa cumpar de la selgros sau billa, deci in cazul in care vreti sa luam marfa de acolo trebuie sa se ocupe cineva de problema ca eu nu o sa am timp

deci hai repede hotarati pentru ca se apropie sambata si stam si discutam ... Plus ca eu trebuie sa fac in dupa masa asta comanda la cremvursti si virsli daca totusi mergem pe ideea asta.

PS ar mai fi ceva. cei care nu s-au trecut pe lista si totusi vin o sa ii rog sa isi ia pachetel

Comment

Probabil ca o sa vin si eu cu nevasta si copii
                  bubu daca luati pachet cumpara si pt mine si o sa platesc tot
                  toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Ma bucur sa aud ca vii sorin. Banuiesc ca vii cu VSS-ul nu cu trocariciul ?
                    te asteptam

Comment

Pai amindoua sunt trocarici
                      toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

1. Norby + Gaby
                        2. Bubu_vasile + familia
                        3. Becudani + nevasta
                        4. Tavi cu fata (prietena).
                        5. MAVERICK_SS (+1 - nu e sigur)
                        6. Sorinj (2 persoane)
                        7. Black Pearl
                        8. Virtualmansorin (4 pers)

cei care nu pot sa vina SAMBATA la 16.30 la PATINOAR la intalnire si vin direct acolo sa imi dea un telefon sambata ca sa ne intelegem cum ajung acolo in caz ca nu stiu unde. sau poate ne intalnim "pe drum" spre bodrog

Comment

Ma....Da' bere nu bem...? Ce-o sa fac eu fara bere

Comment

Originally posted by Octavian___28 View Post
                            Si gratar, cine are gratar?
                            am io gratar de 2 feluri si Inalt si din ala de pus pe jos

PS. Octavian ,bem si bere
                            sigpic

Comment

Dar combustibili pentru gratar ai ? Sau il tinem la soara o zi intreaga si nu ne mai trebuie foc ?

Comment

Carbuni avem,lemne .....Nu prea...Dar facem rost gasim..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google