imi pare rau ca nu pot sa ajung, dar cine stie...
Intalniri neplanificate Logan Club Bacau
Collapse
X
-
Buna seara , Sorine de fiecare data am plecat din Hunedoara pe la ora 2 noaptea , si treceam prin Onesti in jur de ora 10 +- 30 minute ,acum depinde si de trafic , la noi este trafic pana la Sibiu , restul este mai lejer acum sau apucat de stricat decat de reparat ...............
Deci VINERI 26 03 2010 sunt in zona voastra , mai vorbim
tdan08 nu face nimic daca nu poti veni ,eu o sa mai trec prin moldova mai des , si eu sunt moldovean ,dar locuiesc in ardeal de mic copilLast edited by costelHD; 22 March 2010, 22:16.sigpic
Comment
-
Pai tocmai pe tema asta am avut niste discutii cu onestenii,eu sunt Sorin.Nu sunt domnu,nenea si alte apelative asemanatoare.Va 'sparg' daca-mi spuneti altfel decat Sorin.Asta-i boala omului nematurizat care nu-si da seama ca a facut 30 de ani.
Comment
-
-
Pai poate unii abia s-au trezit din mahmureala...deci e recent )...no offence to anyone
@costelHD: o sa ma uit dupa loganuri cu nr. de HD si stikere logan club si o sa te salut cu mana din usa biroului cand treci prin onestiLast edited by tzopescu; 23 March 2010, 21:49.Ratacit in spatiu...
Comment
-
Originally posted by tzopescu View PostPai poate unii abia s-au trezit din mahmureala...deci e recent )...no offence to anyone
@costelHD: o sa ma uit dupa loganuri cu nr. de HD si stikere logan club si o sa te salut cu mana din usa biroului cand treci prin onestiLast edited by costelHD; 23 March 2010, 23:42.sigpic
Comment
Comment