Mi-a spus la telefon ca intra pe la 9-10 dar .... cred ca ramai fara mancare
Logan Club Bacau Implineste 1 An
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am intrat tz, mai bine imi dadeati un bip, dar hai sa ne trimitem id-urile de mess prin pm, sau mesaje tel. iar PETER PAN te rog baga-mi nr. tau de tel ca eu nu il am si ne gasim usor dupa aia si vb. Maine am si o revenire la remaparea aia la 1,6 din Comanesti asa ca ma gasiti la Disel tng la atelier maine la 17,00 ca sunt prins la mijloc.Last edited by nsa; 6 May 2009, 22:50.
Comment
-
Am primit id -urile si nr de tel .Multumesc. Propun sa luam fiecare ceva suc ,paine , carnita si alea-alea , carti in functie de ce sofer are ,ca sa nu ne intalnim la 10 si sa ajungem la 12,30 pana cumparam si pierdem 1/2 zi.
Va prezint si noua mea masina tunata.
Comment
-
Originally posted by brutus View PostAm primit id -urile si nr de tel .Multumesc. Propun sa luam fiecare ceva suc ,paine , carnita si alea-alea , carti in functie de ce sofer are ,ca sa nu ne intalnim la 10 si sa ajungem la 12,30 pana cumparam si pierdem 1/2 zi.
Va prezint si noua mea masina tunata.
Comment
-
baieti....felicitarile mele. A-ti ajuns cu bine ,in a sarbatori 1an de lOGAN CLUB BACAU. Sa aveti parte de multe intalniri, de cat mai multi membri.
Din pacate as fi vrut tare mult sa mai ajung pe la voi, dar ma retine ceva.
@brutus- vreau sa vad si eu masina ta,tunata, asa ca , sa nu uiti sa ne faci si noua niste poze.
Distractie placuta pe maine.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
La multi ani si felicitari ca ati ajuns la 1 anisor din partea Logan Club Roman.
Comment
-
Comment