S-a stabilit in proportie de 99% locul unde va avea loc intalnirea. Acum pot sa spun doar ca va fi (evident ) parcarea unui supermarket. Dupa 24 august incercam sa postam si poze cu interiorul vilei si a casutelor.
A V-a Intalnire A Loganistilor In Zona Moldova - Bacau, 27 Septembrie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut gasca! Cu voia voastra, mai adaug un judet, poate-poate vine cineva de la noi. Cu parere de rau, de data sta nu pot fi alaturi de voi decat cu sufletul, sunt plecat departe. Din partea mea, am un mesaj pentru vranceni: participati si garantez ca nu o sa va para rau! Toate cele bune!
LoganClub Suceava:
1.
LoganClub Vaslui:
1.
LoganClub Iasi:
1. Steel
2. EuroMarket - Spartanul - nu cred ca ma si cazez....
LoganClub Galati:
1. valeriuciprian
2. gl_mmm - cazare 2 nopti, la casuta
3. lupulucian - (cazare o noapte)
4.....
LoganClub Piatra Neamt:
1.cristi3775
LoganClub Braila:
1.florentinn (cazare 1 sau 2 nopti)
LoganClub Buzau:
1.
LoganClub Botosani:
1.
LoganClub Tulcea:
1.
LoganClub Roman:
1.
LoganClub Constanta:
1.
LoganClub Vrancea:
1.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
chiar asa, din vrancea nu vine nimeni?? cred ca este cel mai usor drum, dupa cel de la piatra neamt. va asteptam de oriunde ati fi.
PS- intrebarea mea acum este: exista logan club vrancea?? ca eu nu prea l-am vazut pe acest forum.sigpic
Comment
-
LoganClub Vrancea este si nu prea. Pana acum doar eu si Dan Gutu am reprezentat Vrancea, ceilalti au activitate foarte slaba pe forum, de parca prin Vrancea merg doar mertane si bmw-uri, basca vw.
Haideti vranceni ca v-am provocat, unde sunteti?Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Comment