If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A V-a Intalnire A Loganistilor In Zona Moldova - Bacau, 27 Septembrie
Stefane, venim si gata. O sa vedem cum ne cazam, la fata locului.
Tu gestionezi cum, unde si cine. Am zis la casuta pentru ca e mai ieftin, normal. Dar ca sa concretizam initiativa asa cum am vorbit, facem cum spui tu.
Nu e nici o problema Lucian. Spuneam doar ca ori e la casute ori la vila. Impartiti nu e rentabil asa ca voi decideti unde vreti sa stati. Numai ca noi marti seara trebuie sa stim ce rezervam, vila sau x casute.
1. Mintoiu Mircea Mihnea - Gl_mmm - GL 26 MRN - cazare o noapte la casuta
2. Lupulucian - GL 99 RLR - cazare o noapte la casuta
3. Dan Popoviciu - Dan Honda - GL 44 PHD - vin direct la intalnire
4. Apostoleanu Daniel Emil - dany_emmyl - GL 10 YVY - cazare o noapte la casuta
5. Adrian - mrfler - Gl 81 BYA - direct la intalnire 6. Voicu Catalin Daniel - cata29 - Gl 24 BYA - cazare o noapte la casuta 7. Parlog Mihai - cocolino - GL 06 JVP - cazare o noapte
8. Musat Relu - dewill - B 96 DWL - cazare o noapte
9. Viorel - cronos - GL 82 VMD - ??? raspuns in seara asta , daca este cu cazare
10...
Deci in total ( si dupa parerea mea cam acestia si vom fi la cazare ) suntem 6 camere de la Galati. Asa ca Stefan, luam vila complet si cate casute stii ca mai trebuie, ok?
1. Mintoiu Mircea Mihnea - Gl_mmm - GL 26 MRN - cazare o noapte la casuta
2. Lupulucian - GL 99 RLR - cazare o noapte la casuta
3. Dan Popoviciu - Dan Honda - GL 44 PHD - vin direct la intalnire
4. Apostoleanu Daniel Emil - dany_emmyl - GL 10 YVY - cazare o noapte la casuta
5. Adrian - mrfler - Gl 81 BYA - direct la intalnire 6. Voicu Catalin Daniel - cata29 - Gl 24 BYA - cazare o noapte la casuta 7. Parlog Mihai - cocolino - GL 06 JVP - cazare o noapte
8. Musat Relu - dewill - B 96 DWL - cazare o noapte
9. Viorel - cronos - GL 82 VMD - ??? raspuns in seara asta , daca este cu cazare
10...
Deci in total ( si dupa parerea mea cam acestia si vom fi la cazare ) suntem 6 camere de la Galati. Asa ca Stefan, luam vila complet si cate casute stii ca mai trebuie, ok?
9. Viorel - cronos - GL 82 VMD
A venit si raspunsul.
Confirm pentru cazare 1 noapte.
S-a notat Lucian. Rezervam vila + x casute in functie de participanti. Asteptam confirmarea de cazare si pentru LC Braila, plus alti eventuali amatori din celelalte judete
am vrea si noi, cei de la Botosani, un progam al intalnirii! sa stim si noi cum sa ne organizam si la cat sa plecam de aici ca sa nu ajungem prea tarziu! multumim mult! spor la organizare!
sorry daca ati pus undeva programul si nu l-am vazut eu!!!
Da, e 50 de lei.
LC Braila, confirmati cazarea?
lucialina, ai PM.
Cu siguranta, asa cum am spus in urma cu o luna si ceva, eu reverv o casuta pentru o noapte sau 2...inca nu stiu daca pot pleca de vineri seara sau sambata dimineata. Ramane de vazut.
Ok, am retinut. Sfatul meu este sa fie doar pentru sambata noaptea, ca asa vine toata lumea.
@cata29: cautam, vedem. Ceva preferinte? Loganiste nu avem in club. Nu ca nu am vrea
Referitor la program, detaliile inca sunt in lucru. Va incepe in mod sigur la ora 11 in parcarea Dedeman si vom termina in asa fel incat cei care vin de mai departe sa aiba timp sa ajunga acasa.
Astazi inchidem (de principiu) lista de cazare. Avem confirmate 9 locuri de cazare (8 la LC Galati si 1 LC Braila).
Rezervam dimineata vila + 2 casute pentru Mircea. Teoretic daca mai apar amatori se mai pot gasi casute si zilele urmatoare. E ok sau mai vrea cineva neaparat casuta?
Eu recomand sa luam vila ca avem sala aia unde ne putem desfasura
Last edited by nsa; 15 September 2009, 20:33.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment