If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am ajuns acasa intradevar...sepre super tare intalnirea cu voi...La multi ani si din partea mea...filmari poze ...maine...acum sunt epuizat...am mai gasit o sticla de bere prin bagaje...sunt fericit
Multumim Relu pentru transport...
Multumim colegilor din Galati pentru vizita si va mai asteptam. Daca va mai aduce Relu
Mircea, sper ca nu dormi pe pres in seara asta
Dan, ca sa fie egalitate, pune si niste filmulete sa vada si Sorin cum e din perspectiva cealalta
Multumim tuturor pentru urari si La Multi Ani LC Bacau!
acum chiar ca nu pot pune filmele pe forum. mircea spune vrute si nevrute si i-as compromitea imaginea de ... intelectual (atat cat a mai ramas din ea) . o sa le trimit in particular persoanelor interesate si o sa vada atunci destrabalarea.
PS - le-am multumit membrilor logan club bacau pt implicare in activitatea clubului si cand i-am enumerat, l-am uitat pe mihai. scuze mihai! nu a fost cu intentie, dar am ceva bere la bord.
cei de la galati ne-au oferit asta
[ATTACH]178084[/ATTACH]
iar noi, le-am oferit asta
[ATTACH]178085[/ATTACH]
Noi ne-am gandit la voi si la familiile voastre. Nu am vrut sa va supunem la grele incercari si sa va ispitim cu ceva la care nu ati fi rezistat. Lasa ca vedeti voi data viitoare!
Ia gata ma cu caterinca si luati poze si va uitati.
Restul de poze...de fapt toate sunt pe site-ul dedicat...inclusiv filmul cu imbracarea miresei
Astept sa le urcati si voi pe acel site
Deci cine vrea toate pozele arhivate bagati un pm.
Filmuletul cu ploaia made in Bacau
La multi ani LC Bacau ! Am avut o experienta traumatizanta.Dane ce ai patimit tu cu Sorin,inmulteste cu 2 si o sa vezi prin ce-am trecut eu. Pe tine te-a salvat o ora de liniste , pe mine un rand de banchete.Multumim lui Razvan si sotiei pentru tratatie si scuze pentru deranj.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment