If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am decis azi sa facem si noi tricouri personalizate LoganClub Bacau.
Cine doreste, sa isi masoare burtica (fara aluzie la cine stim noi ) si sa spuna marimea si cate bucati vrea. Cand finalizam lista, dam comanda cu ajutorul lui Valeriu. Pret orientativ, cam 25 de lei maxim de bucata.
Vor arata cam asa, dar cu Bacau:
am o dilema...unele tricouri ale mele sunt marimea xl, altele xxl. juriul delibereaza. maine iau la rand si bluzele.
era mai simplu daca aveam numai un tricou )
Ma ia nu mai frecati motanu...sa va vad cu centimetrele de croitorie pe burta pe toti...de maine in colo si va zic eu ce marime va trebuie....certaretilor
Da tzopescule,ia-ti un 'pricou',ce marime vrei tu.Valeriu,am sarcina grea,unde gasesc un centimetru de croitorie de vreo...2 metri?Eu ca eu,dar Razvan?
tzopescu...ia-te dupa noi...eu si Mircea avem xl...luati si voi xl si mai iesiti la o plubarica nu stati doar cu fesele la volan...acum serios...eu si Mircea avem xl si ne vin bine.
Si nu uitati sa va cautati si o culoare. Alta decat albastru. Asta asa, ca sa ne diferentiem la Regionalele de la Arges si Sibiu ... regionale la care ati zis ca o sa ne revedem.
PS Cine-i tipa din poza 2? Ca sigur nu-i mama copiilor tipului din poza
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment