If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pretul este momentan pana in 25 de lei ...cu inscriptionarea pe care o avem si noi...scrisul de pe maneca inseamana cost suplimentar...nu stiu cat pentru ca se taxeaza la cm patrat.
nu mai vrem cu inscriptie pe maneca, in caz de nu se potrivesc sa putem sa le schimbam intre noi. dorim exact ca la voi, doar cu bacau in loc de galati... logic.
scuzati interventia...dar nu ar sta mai bine pe tricouri, in loc de scrisul logan club bacau, sa fie pusa sigla logan club bacau (aia de e si pe masini). ar da mai bine zic eu ca s-ar potrivi cu culoarea tricourilor foarte frumos. acum, nu daci cu parul...e doar o parere (vazui ideea aici: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...6&postcount=53 - prima imagine - si mi-am imaginat ca ar veni foarte frumos la noi) .
Stai sa se trezeasca lumea sa vedem ce spune. Deja avem 6 pagini, probabil undeva de Craciun dam si noi comanda
Daca o fi cu sigla ti-o dau in Corel sau Photoshop, nu-i problema.
O idee si asupra materialului nu aveti..? Sau nu conteaza.
E 100% bumbac sau combinaturi?
Mai uitati-va si la material (ce am vazut pana acum parca era 65% bumbac si restu plastic).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment