If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Plin Bacaul de logane si nu infiintam si noi un club sa organizam intalniri ,mai ales ca sunt inscrisi multi bacauani pe forum? Deschid lista de inscriere membri si solicit sprijin pt. stickere de la cluburile mai vechi infiintate.
1 BRUTUS
Fiecare cu orasul lui Mihai....Daca eu ma vin in Iasi asta nu inseamna ca vin toti de acuma.
Bafta si mult succesc le dorsc la baietii din bacau....la mia multi loganisti
Plin Bacaul de logane si nu infiintam si noi un club sa organizam intalniri ,mai ales ca sunt inscrisi multi bacauani pe forum? Deschid lista de inscriere membri si solicit sprijin pt. stickere de la cluburile mai vechi infiintate.
1 BRUTUS
Sincer sa fiu ma gandeam sa deschid un topic pe tema asta. Cred ca suntem destul de multi si meritam un club in orasul nostru. Felicitari pentru idee si poti sa ma treci pe lista !
Pai daca nu iese nimic, bineinteles ca o sa vin la bacau sau la iasi, pentru ca, din cate am observat eu, din piatra-neamt, care postam, suntem doar 2 pana acum eu si inca un tip .. off nu ii mai retin numele
in fine.. miar fi placut sa fim si la piatra macar 2-3 baieti sa ne intalnim
nu imi ramane decat sa vin sa ma int cu baietii din bacau sau din iasi
ne descurcam noi cumva.
Toti stam rau la capitolul timp insa cu siguranta pentru masini ne gasim totdeauna .I-am trimis mesaj lui Krisstake daca vrea sa ne cunoastem cum a postat inseamna ca asteptam acceptul lui pt lista precum si a tuturor doritorilor.Invitatia la Iasi o so onoram dupa ce ne adunam in Bacau si noi bineinteles daca ramane valabila.
Brutus
Vip_rally
Regele
Nsa
.........
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment