Da, e in service prin "bunavointa" unui sofer "priceput" si beat
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by cristi3775 View PostPAi daca ti-au dat aeea de la banca hartie ca ei au fost de vina cu intarziatul platii, eu i-as da in judecata . Sincer.
Originally posted by brutus View PostStefan imi pare rau pt.Masina.
Originally posted by ovidiu_bc View Post"PM"?? Ce inseamna??Mesaj Privat?? Explicatimi,,,is nou pe aiciAttached Files
Comment
-
Originally posted by ovidiu_bc View PostVin si eu duminica 14.12.2008 la stadion ora17,,,BC-69-PAD,,,va saluta
sigpic
Comment
-
Intalnirile se vor relua de prin ianuarie, cu conditia sa avem si membri care sa participe. Acum e cam dificil, eu sunt fara masina, vin sarbatorile si nici amatori nu prea sunt.
Deocamdata cine vrea, poate ajuta prin a tine acest topic activ.
L.E.: Pentru toti membri L.C. Bacau, urmati acest link pentru a face cererea de intrare in Grupul Logan Club Bacau: http://www.loganclub.ro/forum/profil...editusergroupsLast edited by nsa; 15 December 2008, 10:01.
Comment
-
Scuze ca nu v-am contactat dar am fost in Slanic M de pe 12-14 .12 2008,te sun ovidiu sambata 20 sa-ti dau un stiker da-mi un bip sa imi aduc aminte la 0745282225. Stefan iti tunezi masina de o ti asa mult? Daca ai nevoie de vreun drum si pot sa te ajut suna-ma.
Comment
Comment