Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• s-a facut.. insa, dupa ce va recunosc?.. asta ca sa evit abordareaunor nevinovati de cauza

Comment

• Daca ar fi membri disciplinati, ne-ai recunoaste dupa tricouri
      Ne gasesti adunati langa masini, cele cu sticker, la ora 10. Te asteptam

Comment

• poti sa spui ce culoare ai la masina si numar si daca vii la intalnire te abordam noi. daca vii la 10, pana la 10.15 suntem in parcare asteptand sa se adune gasca. ne recunosti foarte usor, dupa masinile care au pe parbriz stickere LOGAN CLUB si in loc de siglele dacia, avem sigle LOGAN CLUB BACAU. se pot vedea in pozele de la intalnirile anterioare. uneori mai purtam si tricouri albastre cu insemnele LOGAN CLUB BACAU. daca vii dupa 10.15 parchezi masina langa ale noastre si cineva va veni de la bar sa te "pescuiasca".

daca nu te baga nimeni in seama iei o piatra si o arunci in loganul cu nr BC-14-CSC si cu siguranta cineva va veni sa te abordeze..
        Last edited by dan08; 22 August 2010, 20:37. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic

Comment

• buuun.. bleumarin, bc 94 mnk, ma cheama dan.. si eventual poate-mi spuneti si in ce bar mergeti odata ce v-ati intalnit cu totii (masuri de precautie pt cazul in care intarzi)

Comment

• pai am spus mai sus. mergem la terasa barului BOULEVARD din statia de autobuz, unde stau taxiurile la stadion. masinile noastre sunt exact langa noi. poza de azi in care vezi masinile este facuta de pe terasa. observi ca sunt exact langa noi.

si pe mine tot dan ma cheama.
            sigpic

Comment

• Unde vezi la o masa 4-5-6 oameni care nu consuma alcool si rad,noi suntem.Sau te poti uita dupa ala cu chelie si burta,nu e greu de recunoscut.

Mercedesul de Suceava,tot din L.C.Bacau face parte,e al lui sageata.
              Last edited by KELBURTOS; 22 August 2010, 20:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• am inteles, atunci, pe duminica la zece.

tot binele

Comment

• te asteptam
                  sigpic

Comment

• mi-a luat-o chelul cu burta inainte. voiam sa spun ca daca nu suntem in parcare ne gasesti la masa cea mai galagioasa din barul anexa parcarii (boulevard) ca na...duminica iesim cu masiniile la boulevard . Te asteptam (eu din cand in cand ca vin mai de departe ).
                    Ratacit in spatiu...

Comment

• Nea Ciugulea,vorbeste frumos la adresa sefilor de trib. ca iar te trimit la Onesti.

Comment

• iar te dai Viteaz? :P
                        Ratacit in spatiu...

Comment

• neata , Sorine cu parere de rau nu am avut timp dar din 15 septembrie ajung si la voi , o poza cu tzopescu
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Originally posted by acilian View Post
                            luati-ma si pe mine in calcul la clubul "bacau"-anilor
                            Scuze daca ai facut degeaba un drum mai matinal la stadion.Duminica ne gasesti cu siguranta,nu mai plecam nicaieri.

Comment

• Ne vedem duminica?

Comment

• Ne vedem, 90% s-ar putea sa avem si un musafir surpriza. Asa ca e bine sa fim in numar cat mai mare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google