Un an nou cu mai multe realizari si impliniri! Fara evenemente rutiere nefericite. La multi ani!
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pai e jos in spatele stadionului. Pe ala il nimeresti sigur, e vizavi de Spitalul Judetean (la Tic Tac). Mai erau cativa colegi din Moinesti amatori la un moment dat, poate veniti odata ...
L.E. Vezi si poza de la social group-ul nostru, poate te ajuta ca localizare.Last edited by nsa; 2 January 2009, 23:04.
Comment
-
Te sun sau iti dau un semn pe mess sambata seara / duminica dimineata sa nu uiti?
Ok, update la lista:
1. Eu
2. BC08VDS
3. oviliv79
4. brutus
5. cristi3775 (cred ca te bag in LC Bacau - vii mai des decat multi din Bacau )
6. .....
Haideti ca nu e cu limita de locuri
Comment
-
NSA eu ti-am lasat un pm. De ceva vreme m-am mutat cu serviciul in cluj asa ca o sa fie cam greu pt mine sa vin la fiecare intalnire dar daca reusesc sa ajung in bacau in week-end o sa fiu si eu prezent la intalnire, asa ca rezerva-mi un loc te rog.Last edited by Peter Pan; 9 January 2009, 14:59.
Comment
-
-
Ai tras frana de mana, nu?
Cel mai bine e cu aer cald, daca ai cum. Daca nu, lichid de spalat parbrizul de iarna, spray de dezghetat sau alcool tehnic turnat pe tamburi. In cel mai rau caz, apa calda, mers un pic cu masina si las-o apoi numai in viteza, fara frana de mana. Si repede, pana nu vine gerul de noapteLast edited by nsa; 10 January 2009, 20:05.
Comment
Comment