Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt pe BC45POP momentan.Ne-am intersectat azi pe Stefan cel Mare.

Maine sunt pe traseu,sper sa gasesc o 'gaura' sa fug de la servici.
    Last edited by KELBURTOS; 16 October 2010, 22:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ne-am intersectat si am scapat? Eu am facut rost de un cui in roata din spate, dar l-am rezolvat, am gasit o vulcanizare deschisa. Maine vino cu pasagerii, ii facem membri
      Oricum, ca idee daca te plictisesti pe drum pot sa mai merg cu tine incolo si in cursul saptamanii, stau o tura in Buhusi si ma intorc inapoi. Dar poate vorbim maine.
      Maine mai vine cineva? Ca eram eu, Sorin si Dan. Dan sta acasa si Sorin la munca. Deci?

LE: Deci am stat acasa
      Last edited by nsa; 17 October 2010, 17:20.

Comment

• Deci azi am facut pauza,poate reusim duminica viitoare.

Comment

• Pai daca tu stai la munca in loc sa vii la intalnire Ce-i drept si eu m-am luptat un cu router cam pe la ora aia
          Am facut noi pauza, in schimb a venit un membru nou singur. Sper ca nu am facut o impresie asa rea si il asteptam duminica viitoare
          sor7n de principiu face maine siglele, ramanem la cate 10 seturi phase 1 / 2 sau mai multe?
          O saptamana usoara tuturor, la mine iar se anunta una aiurea

Comment

• Da...si eu vroiam sa va vad...las' ca o sa caut cu voi mai din trecut
            sigpic

Comment

• Ai fost in Bacau si nu ai spus nimic?

Comment

• Nu...vroiam sa va vad virtual
                sigpic

Comment

• Iti trimitem o poza de grup duminica viitoare

Comment

• Se anunta o duminica linistita la servici si cand colo ce sa vezi ?
                    100% satisfaction guaranteed on every domain we sell. 30-day, no questions asked, money-back guarantee. Easy, fast and convenient shopping.

In legatura cu stikerele LC Bc.
                    Am fost la firma de colantari de pe str. Energiei (de care am vb cu Sorin si Florin) dar din pacate practica niste preturi mult prea mari , ar vrea 10 lei pe 1 set (fata -spate) , asa ca am luat legatura cu Turturel si are pe cineva care le face la jumatate de pret , 5lei setul , numai ca o sa dureze cred ca o saptamana , mai asteapta sa stranga niste comenzi , tot de sigle .Dar cum nu este graba i am dat 1 e-mail cu siglele si i am spus sa ne faca vreo cateva . O sa l contactez la sfarsitul saptamanii sa vad ce a mai facut.

Are cineva DE VANZARE un cauciuc Montana 185.65.15 - 88T e mixt (all season ) - cauciuc din echipare standard logan ??????
                    -sa fie in stare f.buna sau daca e posibil nou ..
                    -doresc sa cumpar - ofer pret bun ..mersi
                    Last edited by sor7n; 19 October 2010, 10:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Lista de prezenta pentru duminica 24.10:
                      1. NSA
                      2.

Comment

• Originally posted by nsa View Post
                        Pai daca tu stai la munca in loc sa vii la intalnire Ce-i drept si eu m-am luptat un cu router cam pe la ora aia
                        Am facut noi pauza, in schimb a venit un membru nou singur. Sper ca nu am facut o impresie asa rea si il asteptam duminica viitoare
                        sor7n de principiu face maine siglele, ramanem la cate 10 seturi phase 1 / 2 sau mai multe?
                        O saptamana usoara tuturor, la mine iar se anunta una aiurea
                        Care membru nou?

Comment

• Lista de prezenta pentru duminica 24.10:
                          1. NSA
                          2. Sor7n
                          3.

Comment

• Mai vine cineva, a fost duminica trecuta dar din pacate a fost pauza la noi.

Comment

• Foarte bine,il asteptam.In legatura cu dusul si adusul de la Buhusi,am un membru care imi datoreaza 4 bilete,nu dau nume.La sfarsitul lunii fac calculul.

Comment

• eu sunt in stand-by deocamdata. urmatoarea prezenta a mea e la o data nedeterminata . depinde de junior
                                Ratacit in spatiu...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google