If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Pai duminica daca vii Stefan mi le dai tu , daca tot ,, le ai dat jos ca nu ti placeau,,
ca eu le vopsesc in culoarea masinii ,daca nu le gaseste Stefan mi le dai tu tzopescule , cand o sa vii la BC , apropo , tu cand vii ?
ps. : sa mi spui daca le mai gasesti Stefane , ca sa stiu
ms
Last edited by nsa; 27 October 2010, 23:38.
Reason: A mers forumul cu sorcova
Am dat peste ele acum 2 zile intr-o cutie in balcon. Le scot sa le am in masina pentru duminica.
LE: Le-am gasit, e una putin zgariata de la depozitare, iti pun o poza cu telefonul ca nu am camera incarcata. Imagine 0088.jpg
PS: E cam frig afara
Tzopescu, de cand il astepti pe ala micu, o sa vina cand te astepti mai putin. Se vede ca e baiat, sunt mai lenesi Oricum, benzina in masina si cauciucurile umflate, stii lectia
Pai le vopsesc eu , am tot ce mi trebuie : primer plastic, spray cu vopsea la culoare si lac (spray) , ma descurc , ca am mai vospsit cate una alta.
daca vrei te ajut intr o zi !
Pai gasesti magazinele de specific auto, marca ,, Policolor,, sunt bune si le poti gasi vizavis de Liceul Economic de langa Piata Centrala , peste drum de liceu sunt 2 magazine de auto , vezi ca la al 2 lea sunt mai ieftine decat la primul cu 5 lei sprayul .
Deschizi portiera din fata din dreapta si pe stalp jos e o eticheta neagra cu niste coduri , scriele pe alea de acolo pe o hartie si ceri de la vanzatoare albastru marine si vezi ca are un cos si ala o sa l gasesti si pe stalpul tau scris , la mine e PO010 , ceva de genul , te descurci sigur. Tinem legatura
le iau...mie nu imi place cum vin asa ca sunt de dat oricum.
cred ca asta micu astepta sa treaca motiunea....acum mai asteptam (lenes ca tac'su ). acum o sapt avea cca 3.7 kg. o sa fie rupere
Dai si tu vreo 5 pizza si 20 de cafele duminica si rezolvam problema
Serios, ce sa vreau pe ele? Si asa stau in casa de vreo 2 ani degeaba.
Sa nu uit, lista de prezenta:
1. NSA
2.
Mi a dat azi Stefan pleoapele, le am vopsit si le am pus pe masina , eu zic ca arata bine , dar astept si parerea voastra maine cand ne vedem .
ps. : mersi Stefan
Vedeti ca in seara asta se da ceasul inapoi cu 1 ora , ora 4 dim. Se face 3 dim. , asa ca aveti grija sa nu veniti maine prea devreme ....
Last edited by sor7n; 30 October 2010, 19:11.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment