ei ba poate fi punem pe unu de pe strada sa plateasca toata consumatia si e moca... si tre sa vrea cand o sa vada ce populatie suntem noi
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ani[I]aL_2008 View PostSalutari tuturor. Revin cu "noutati" privind masina. Pt BRUTUS in special, si pentru cine mai are probleme cu loganelu':masina mea nu este gata, nu au reusit natafletii din service sa prepare vopseaua, au incercat toate cele 3 coduri de vopsea pt Rosu Passion, nici una nu se potriveste cu nuanta masinii. Explicatiile lor nu mi s-au parut absolut deloc profesionale, de accea nu recomand nimanui sa-si rezolve problemele cu tablaraia la ei.Am cerut un test cu spectrometrul si mi-au zis ca nu au aparatul....Mi se pare foarte ciudat, avand in vedere ca Dedeman este totusi un pilon puternic pe Moldova in ceea ce priveste vanzarea de masini, service, etc. BRUTUS, imi pare rau sa-ti dau asa o veste, incearca totusi sa ii convingi sa-ti semneze "angajamentul" pt cele 3 zile. Masina mea este de o saptamana la ei, saptamana in care am facut drumuri degeaba, nu au reusit sa rezolve nimic. In cele din urma, ieri au dat telefon la Bucuresti si au chemat de acolo o echipa care sa prepare vopseaua, ceea ce inseamna ca abia marti sau miercuri (asta daca reusesc sa rezolve problema) voi ridica masina.
Remarca ta este cat se poate de adevarata, din pacate. Inarmeaza-te cu rabdare si vorbeste direct cu seful atelierului. Mult succes! DRIVE SAFE!
Poate cineva sa ne anunte cand se fac intalniri la bacau?Last edited by nsa; 14 February 2009, 20:01.
Comment
-
Originally posted by ioneluxxl View PostNSA tu ti-ai spalat cumva masina?? ca vad ca a inceput sa ploua pe afara si ce vreme frumoasa era ieri si ce urat e azi
eu deja am locul rezervat la "handicapati" )BC-69-PAD,,,va saluta
sigpic
Comment
Comment