Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am vazut, multumim Steel. Nu-i nici o problema cu DVD-ul, avem rabdare

Comment

• multumesc baietilor care au venit la intalnire. FOarte de treaba, desi erau destul de frig au venit si am stat de povesti.
      o sa mai vin si cu alte ocazii.
      Fuarte Nervos !!!

Comment

• Te mai asteptam
        Cam liniste pe aici, va pregatiti pentru intalnirea de duminica? Apropo, venim dupa noua ora, da?

Am rugamintea catre toti membrii LC Bacau sa participe la initiativa 1Tv Bacau "Intai drumuri, apoi amenzi. Miscare libera".
        Detalii maine la intalnire sau aici
        Last edited by nsa; 28 March 2009, 21:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Cateva poze de azi, cu cenzura de rigoare
          Attached Files

Comment

• toata stima
            BC-69-PAD,,,va saluta
            sigpic

Comment

• baieti, vin iar in bacau saptamana care vine. poate ajung la intalneala duminica.
              Fuarte Nervos !!!

Comment

• Ok, te asteptam.

Comment

• Maine o sa rog pe fiecare sa confirme daca merge la regionala din Galati de pe 14 iunie (inscriere pentru cazare).

Comment

• Intalnirea de azi a fost slaba (3 masini). Banuiesc ca a venit vremea iesirilor in aer liber si a gratarelor. Asa ca cred ca e cazul sa incercam sa mutam ora si eventual ziua pentru intalniri. Astept propuneri aici
                    Atentie lucruri importante:
                    1. Mai aveti timp pana duminica pentru a va inscrie pentru cazare la regionala din 14 iunie de la Galati. Cine se decide sa-mi dea un telefon sau un mesaj pe messenger. Cine se dedice dupa .... se descurca cu cazarea.
                    2. Actiunea 1TV Bacau de aici are loc marti la ora 16:30 din parcarea de la Petrom - Gheraiesti. Pana maine va rog sa-mi comunicati daca sunteti disponibili sau nu pentru actiune. Eu am anuntat ca actiunea este sprijinita de Logan Club Bacau si daca venim 2-3 masini nu stiu ce impresie facem. Asa ca va rog sa va faceti timp si sa ma anuntati pana maine dupa-amiaza sa trimit lista la tv.

Poze de azi
                    Attached Files
                    Last edited by nsa; 5 April 2009, 19:08.

Comment

• Acum serios, va suparati daca mai scriu si eu ceva pe aici? Ca e o liniste ..... ati plecat in concediu deja si nu mi-ati spus?
                      Maine sunt prezent la o emisiune la 1Tv legata de excursia de la Piatra Neamt si alte chestii. O sa incerc sa promovez cat mai mult clubul, dar intrebarea mea e mai e vreun membru pe aici?
                      Emisiunea e la ora 18:00, detalii gasiti aici, unde va puteti da si cu parerea.

Comment

• Intalnirea de maine se tine tot la ora 14. V-as ruga sa veniti cat mai multi pentru a stabili noua ora si eventual schimbarea zilei pentru intalniri. De asemenea, maine se inchide lista pentru cazarea de la Galati pe 14 iunie.

Comment

• La intalnirea de azi s-a decis (cel putin temporar) modificarea orei. Astfel, de duminica 19 aprilie intalnirile au loc la ora 18.
                          De asemenea, incep pregatirile pentru sarbatorirea a un an de la infiintarea Logan Club Bacau.
                          Poze de azi:
                          Attached Files

Comment

• am si eu 2-3 poze
                            Attached Files
                            BC-69-PAD,,,va saluta
                            sigpic

Comment

• duminica asta la 18,00 nu se stie cati pot ajunge cu masinile,e rost de baut sambata seara si la altii si duminica.

Comment

• Se poate sa vin si eu in club Logan Bacau?
                                Last edited by nsa; 14 April 2009, 14:09.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google