Logan Club Bucuresti va doreste ca in aceste zile : Bucuria sa vina din lucruri marunte, linistea sa vina din suflet, lumina sa vina din inima fiecaruia! Sarbatori Pascale Luminate!
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Hristos a Inviat!
Hristos a Inviat!
Logan Club Roman
Va ureaza sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi cu multa sanatate si multe impliniri.
Comment
-
Comment
-
Cine si'a luat in ultima perioada masina, mi poate spune: la ridicare ce anume nu se ofera "moca" (covorase, trusa medicala, trusa scule, roata rezerva, cheie roata, cric...), numere rosii, cartea secretizata RAR, alte comisione? Cam cat ajung acestea?
Comment
-
trebuie sa ai la tine 150-200 ron pentru nr.rosii si alte rahaturi,covorase contra cost,daca vrei,bani de rca,intereseaza-te la ei sa nu ai surprize pentru ca acum sa scumpit si rca.informativ,am facut saptamana trecuta rca la generali 261 ron pentru 6 luni.s-o stapanesti sanatos si fara evenimente.te asteptam la intalniri.
Comment
-
Originally posted by iulliann View PostCine si'a luat in ultima perioada masina, mi poate spune: la ridicare ce anume nu se ofera "moca" (covorase, trusa medicala, trusa scule, roata rezerva, cheie roata, cric...), numere rosii, cartea secretizata RAR, alte comisione? Cam cat ajung acestea?
Comment
-
Duminica ramane valabil pentru ora 18. Stabilim si programul de activitati pentru 10 mai (un an de Logan Club Bacau). Sper sa veniti toti sau se lasa cu "nemotivate".
Ioneluxxl, te mai asteptam pe la intalniri sau nu?
Aceeasi intrebare si pentru: comiflor, danny82_yo, noika2002, papicus si ionut_80.Last edited by nsa; 1 May 2009, 23:31.
Comment
Comment