cred ca ar fi cel mai bine
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bine ai revenit, ne vedem duminica.
Duminica as vrea sa facem poze pentru legitimatii. Pana atunci produc eu un model (daca aveti idei si chef nu fiti timizi)
Dan, vii duminica cu aparatul, da?
Pentru restul am rugamintea sa fiti prezenti pentru poza (voi + masina).
Doua propuneri pentru sigla, va rog sa va exprimati opinia (am folosit elemente din stema orasului Bacau - sper sa nu fie probleme de copyright), plus una pentru legitimatie - chenarul nu va iesi la listare, e doar de orientare. Si la ora asta nu am idei pentru background la legitimatie:
Last edited by nsa; 30 June 2009, 23:58.
Comment
-
Update la legitimatie si la sigle (cu varianta pentru Phase II):
Daca sunt ok, saptamana viitoare as vrea sa le dam in lucru, pentru legitimatii poate rezolv eu.Last edited by nsa; 1 July 2009, 23:47.
Comment
-
da, sunt frumoase. mie-mi plac. ca sa te pun iar la munca, trebuie sa faci si o legitimatie cu emblema ph2.
duminica vin pregatit pt sedinta foto.
sa veniti imbracati, ca nu e ca la plaicuboi.
Deschid lista cu prezenta (sa vad cati vor veni, ca sa stiu cat film sa iau de acasa):
1. nsa
2. tdan08Last edited by dan08; 3 July 2009, 17:54.sigpic
Comment
-
am un sfat,nu stiu daca e bun,zic si eu sa ma bag in treaba,cum avem noi sigla albasta LOGAN, sa se faca pe o folie transparenta (LCB,cladirea,copacii,si caprioara si restu ALBE) si sa lipim noi pe sigla,daca cineva nu a inteles pot sa vorbesc si pe messBC-69-PAD,,,va saluta
sigpic
Comment
Comment