If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Sorine, nu cred ca ai o problema cu mine. Asculta bine la ce barfesc unii, altii cat nu esti de fata. Te lucreaza pe la spate. Ar trebui sa-mi dai o bere, pt ca eu sunt ochii si urechile clubului.
salutari baietii!!!!
m-am intors de la pregateli cu contorsionari si alte cele....vad ca lucrurile se misca si chiar bine
cand e intalnirea tot duminica la 19?
Lume noua ....
Da, duminica la 19. Sa vii sa faci poze pentru legitimatie, intre timp voteaza sigla
Update: Am cam terminat legitimatiile, ar urma listarea si plastifierea. ioneluxxl si dragosss, am nevoie de pozele voastre (masina + sofer) si asta repede.
Eu vreau o poza noua la masina, deoarece mi-am pus cu ajutorul lui Ionel folie pe portiere, chiar daca nu a iesit treaba super, avem motive. Pot sa le si enumar:
1.Ionel era beat, (sa nu se supere am sa-i zic ca era putin ciupit),
2.Era noapte(mai exact ora 23),
3.Eu nu prea aveam chef (imi era foame).
Oricum, treaba a iesit destul de bine in conditiile in care am lucrat
Last edited by nsa; 9 July 2009, 09:25.
Reason: Post dublat + spell check
acum erai si tu putin "ciupit" de ai scris de 2 ori?????
pai si daca stefan a facut legitimatiile, il pui din nou la munca??
daca iti mai schimbi ceva la masina, vei vrea noi legitimatii cu noile poze??
trebuie sa il rogi frumos pe stefan sa iti faca o noua legitimatie.
cu pozele se rezolva. iti fac cate vrei tu si in ce pozitie vrei.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment