Salut LoganClub Bacau, in cursul zilei de maine sau maxim de joi o sa am un drum spre falticeni, si am sa trec si prin Bacau, nu am mai trecut prin orasul vostru si mi-am zis daca tot trec poate faceti o intalnire fulger de o ora sa nu zic ca am trecut nevazut prin bacau, astept un raspuns de la voi si eu am sa va tin la curent in caz ca intervine ceva si nu trec sau ora la care ajung prin bacau.
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ah, nu cred ca ma incadrez ca nu vreau sa ajung noaptea la falticeni...mai ales ca nu stiu drumul si tre sa fiu atent, am gps-ul unui prieten dar nu are upgradate strazile si tre sa fiu atent si la indicatoareDaca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Eu am programare dimineata la service-ul dacia din tulcea..pentru schimbat caseta directie si nu stiu cat stau acolo...ca de acolo merg acasa fac niste bagaje si apoi plec spre falticeni...depinde doar de cat ma tine la service sa imi schimbe aia...oricum estimez ca dupa-amiaza pe la 2 sunt in bacau...Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
olla colegi duminica o sa ma vedeti si pe mine pe la intalnire cu sau fara masina eu tot vin ca nu am mai dat cam de multisor pe la intalniri gata vacanta si pentru mine
daca e pana in ora 2 vin si eu la intalnirea fulger si nu pot sa stau decat pana max la 3si daca ma superi nu-i asa ca e
Comment
-
Da, va inteleg cu serviciul...daca nu o sa se poata nu este nici o problema,eventual daca e cineva care stie ca poate veni sa imi lase un PM cu numarul de telefon si imediat am sa ii dau un mesaj sa stie care e numarul meu si pastram legatura maine.SalutDaca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Putin off topic nu strica... sper sa va ajunga pana la regionala!
P.S. Fanele, trimite-mi adresa!sigpic
207 noir obsidien
Comment
Comment