Gata petrecerea?
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
este foarte usor sa-ti dai cu parerea, dar cand este un interes sa aduni cat mai multi membri...nu este frumos sa trimiti mesaje , pe privat, cu diferite ,,conditii'', cu ,,luari peste picior'', eu am tot interesul sa ne intelegem...dar din pacate, ca si in politica, sunt altii care fac legea...Ma scuzati ca am indraznit sa va intreb cate ceva...incerc, sper sa si reusesc, sa nu mai discut cu membrii logan club Bacau...Eu nu consider ca am gresit cu nimic, sunt multi cu care ma inteleg bine, nu din Bacau...din pacate...
Comment
-
Originally posted by cristidedea View Posteste foarte usor sa-ti dai cu parerea, dar cand este un interes sa aduni cat mai multi membri...nu este frumos sa trimiti mesaje , pe privat, cu diferite ,,conditii'', cu ,,luari peste picior'', eu am tot interesul sa ne intelegem...dar din pacate, ca si in politica, sunt altii care fac legea...Ma scuzati ca am indraznit sa va intreb cate ceva...incerc, sper sa si reusesc, sa nu mai discut cu membrii logan club Bacau...Eu nu consider ca am gresit cu nimic, sunt multi cu care ma inteleg bine, nu din Bacau...din pacate...
Comment
-
cristidedea, "conditii" si "luari peste picior" nu am intalnit deloc si nu mi s-au impus niciodata in logan club bacau de cand am venit eu. daca tot ai o problema, te rog sa o spui pe fata, nu sa vii si sa spui lucruri generale pe care cei care nu sunt implicati in problema nu le cunosc. daca esti matur spune lucrurilor pe nume aici sa inteleg si eu ceva din supararea ta. asa, daca "tuni si fulgeri" aici si faci referire la anumite persoane sidaca tot nu vrei sa dai nume ar trebui sa-ti rezolvi problema in privat. daca tot ai decis sa scrii pe un forum public macar explica patania ta cu acel sau acei membrii care ti-au impus conditii, asa voi afla si eu de membrii care fac lucruri marsave. din punctul meu de vedere, cu mine nu cred ca ai avut ceva de impartit pt ca nu ne-am trimis mesaje in privat. deci astept o lamurire, daca nu, sper sa nu mai spui niciodata nimic e aici.sigpic
Comment
-
Comment
Comment