Update pt cei interesati de intalnirea de la Sovata, gasiti aici.
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Stefane intalnirea de saptamana trecuta a fost prezidata de o masina de politie de la circulatie care a patrulat incontinuu langa pista de carting,fapt ce ne-a onorat stiind ca suntem bagati in seama, probabil ca am anuntat posibile LINIUTE si s-au sesizat sa nu fie vreun accident sau vreo nara sparta la vena.Detalii cand ne intalnim da nu ai pierdut nimic ca nu a fost mare aglomeratie.
Comment
-
Pai ce sa zic, sa traiasca organul . E bine ca suntem bagati in seama desi mai bine s-ar ocupa de trafic ca innebunesti prin intersectii , noroc cu AC-ul. Urmatoarea intalnire cand o facem ? Desi la cum voteaza lumea in poll-ul ala, cred ca o sa fim doar noi doi Din cei care au votat, doar noi doi suntem din BacauLast edited by nsa; 7 August 2008, 20:26.
Comment
-
Daca este cineva interesat sa participe la a doua intalnire a loganistilor in zona Moldovei vedeti aici: http://www.loganclub.ro/forum/doua_i...vei-t4851.html
Eu sunt pe lista, daca vrea cineva sa mearga, anuntati. Brutus ?
Comment
-
Salutari de la brasov...Azi am trecut pe voi prin traseul care l-am facut, asa ca un mini concediu de o zi...Jutele strabatute au fost BV-CV-HR-NT-BC-CV-BV ...La bacau am intrat in selgros, iar in parcare era un logan de culoare (vezi poza avatar NSA), cu nr BC -- XIX ...Este cumva inscris in club? Ca m-am uitat si nu am vazut sa aibe nimic pe el legat de club...Daca avea, ii lasam un bilet in parbrizDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Nsa...Am zis ca masina era de culoare ca cea din avatarul tau...Nu am zis ca tu erai...Am vrut doar sa vad daca masina aia e in club...Arata destul de frumusel :PDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Daca sunt amatori, hai sa incercam ideea lui Brutus: duminica la ora 17 la stadion. As propune sa ne intalnim jos (langa intrarea din spate) - nu in parcarea de langa McDonald's ca acolo e agitatie.
Cine este de acord sa vina, il rog sa confirme participarea.
Comment
Comment