Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• a nu se intelege ca nu vine lumea la intalnire chiar daca nu se anunta. asteptam in continuare cat mai multi membri.
    Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comment

• Nu va laudati cu ce ati facut ieri? Eu nu am mai reusit sa ajung.

Comment

• eu am gasit.... ciocolata calda. am discutat despre becuri, probleme tehnice, deplasarea la onesti, brasov si agnita............. si unii s-au uitat dupa femei
        sigpic

Comment

• Din cate vad eu nu voi putea sa ajung la intalnirile pe urmatoarea luna... poate si mai mult
          Am masina in service si cred ca o sa dureze ceva

Comment

• da` ce a patit?
            sigpic

Comment

• am derapat prin izvoare si am intrat cu spatele in pilonul de la o poarta

Comment

• Stefane sterge postul lui dan(ultima parte )ca ne rarim si mai mult daca vad femeile care sunt scopurile noastre nobile de la intalniri. Astept bunavointa lui sageata la o intalnire cu scurtul ala la tripla(dau o cafea ).

Comment

• Dar care se simte cu musca pe caciula? Lipsesc si eu un pic si va faceti de cap
                  Originally posted by ROLion View Post
                  am derapat prin izvoare si am intrat cu spatele in pilonul de la o poarta
                  E de rau? Tu nu aveai 4 cauciucuri de iarna?

Comment

• Originally posted by brutus View Post
                    Stefane sterge postul lui dan(ultima parte )ca ne rarim si mai mult daca vad femeile care sunt scopurile noastre nobile de la intalniri. Astept bunavointa lui sageata la o intalnire cu scurtul ala la tripla(dau o cafea ).
                    mda! imi asum postul lui dan ca sa va "scot" tura asta, chiar daca le salutam pe toate.brutus, da-mi id mess si nr telefon si o rezolvam. eventual daca am timp fac si niste poze sa stie si restul lumii.
                    Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comment

• Salutare LOGANISTI! Si LA MULTI ANI, 2010!!! cam tarziu, dar... niciodata nu-i prea tarziu.

Comment

• Salutare,la multi ani si te asteptam sa ne cunoastem.

Comment

• Originally posted by brutus View Post
                          Stefane sterge postul lui dan(ultima parte )ca ne rarim si mai mult daca vad femeile care sunt scopurile noastre nobile de la intalniri.
                          Stii cum e, daca esti la regim nu inseamna ca nu poti sa studiezi meniul

Comment

• foarte tare stefane!! pe asta n-o stiam.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by nsa View Post
                              Stii cum e, daca esti la regim nu inseamna ca nu poti sa studiezi meniul
                              nu stiam de faza asta, e tare, dar zic si eu ca e mai bine sa stergi ca se uita prietena si nu o sa ma mai lase deloc la LC
                              Last edited by nsa; 21 January 2010, 01:13.
                              BC-69-PAD,,,va saluta
                              sigpic

Comment

• oricum ea vine cu tine, asa ca nu ai scapare.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google