Mi-am luat strada, dar mi-au tras teapa cu asfaltul. De fapt si cu pamantul de sub asfalt care nu era. Durerea e mare, in ora aia puteam face multe pentru firma plus ca la masina ii tot dau pastile de durere de burta de atunci. La psiholog am fost, dar a spus ca sunt un caz irecuperabil si e nevoie de internare permanenta
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by nsa View PostDurerea e mare, in ora aia puteam face multe pentru firmasigpic
Comment
-
pt duminica nu ma puneti pe lista. frig domn`le, frig. stau acasa la caldura.
ma pastrez pt duminica viitoare pt deplasarea la onesti trebuie sa fim cat mai multi pt a-i egala ca numar pe cei care ne primesc din onesti ce gluma buna!!!Last edited by dan08; 23 January 2010, 10:24.sigpic
Comment
-
Originally posted by nsa View Post... La regionala posibil sa apar, inca nu sunt sigur si nu mi-am anuntat prezenta
Bineinteles, dupa ce termini sedinta la psiholog.
Sorine, tu ce zici? Permitem sa treaca o asa oportunitate de spritz pe langa noi?Last edited by gl_mmm; 23 January 2010, 11:03.
Comment
-
Din pacate sper sa ajung doar duminica la regionala,au intervenit alte cheltuieli in program.Va rog frumos sa nu va mai luati de Stefanel,daca loviti in el,loviti in fabrici si uzine.Oamenii cauta cu orice pret sa scoata clubul in evidenta si voi face-ti misto de ei.au ajuns sa-si sacrifice si masinile,vai de mama lor.
Comment
Comment