noi ne luam dupa soare
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
cum sa nu mergi. vino la 14 la stadion si ne organizam acolo. dupa cum spunea sorin, lumea a avut treaba si nu prea a intrat pe forum, asa ca nu ti-am raspuns decat eu.
PS- tu nu ai somn?sper ca nu vei dormi pe drum sau la intalnire.sigpic
Comment
-
poze de la onesti
atasez cateva poze si pe forumul nostru, cu instantanee interesante.
DSC06284.jpg DSC06286.jpg DSC06293.jpg DSC06310.jpg DSC06321.jpg DSC06331.jpg DSC06354.jpg DSC06355.jpg
DSC06358.jpg DSC06359.jpg DSC06363.jpg DSC06373.jpg DSC06374.jpg DSC06379.jpgLast edited by nsa; 31 January 2010, 21:58.sigpic
Comment
-
Salutare!
In primul rand cer scuze baietilor din Bacau(in special lui Sorin) pentru atitudinea de "strut".As avea destule explicatii pentru asta(computer prajit de 3luni, etc.), dar nu mai conteaza, acum i-mi fac mea culpa.
In al doilea rand i-mi vine sa ma palmuiesc ca n-am stiut de intalnirea din Onesti, dar sunt optimist ca vor mai fi si altele.
Oricum "i am back in business" si sper sa ne vedem la urmatoarea intalnire a loganistilor din Onesti, numai sa anuntati data, locatia si ora.
Abia astept sa ne cunoastem.
Comment
-
Vezi ca aia doi chelbosi sint si burtosi,cam la 100 de kile de fiecare.Cred ca te facem sandwichi duminica.
Originally posted by giovany_cjcr View PostSalutare!
In primul rand cer scuze baietilor din Bacau(in special lui Sorin) pentru atitudinea de "strut".As avea destule explicatii pentru asta(computer prajit de 3luni, etc.), dar nu mai conteaza, acum i-mi fac mea culpa.
In al doilea rand i-mi vine sa ma palmuiesc ca n-am stiut de intalnirea din Onesti, dar sunt optimist ca vor mai fi si altele.
Oricum "i am back in business" si sper sa ne vedem la urmatoarea intalnire a loganistilor din Onesti, numai sa anuntati data, locatia si ora.
Abia astept sa ne cunoastem.
Comment
Comment