Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BC08VDS View Post
    Vezi ca aia doi chelbosi sint si burtosi,cam la 100 de kile de fiecare.Cred ca te facem sandwichi duminica
    Faceti, daca asa vreti voi, ce pot eu sa fac?

Comment

• Eu te sfatuiesc sa te imbraci mai gros duminica la intalnire.

Comment

• sa stii ca e oidee foarte buna dar sa nu iti bagi ace prin haine(cu varul afara) ca nu se stie ce se poate intampl :P
        si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

• Vezi ca nici nu esti departe la cat de 'des' dai pe la intalniri.

Comment

• fratilor nota zece se ia doar cu sacrificii...

am sa mai dau si eu pe data de 14.02 si cel mai sigur si mai des dupa data de 19.02
            Last edited by ioneluxxl; 1 February 2010, 23:51. Reason: Automerged Doublepost
            si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

• Lista pentru duminica:
              1. NSA
              2.

Comment

• Lista pentru duminica:
                1. NSA
                2. BC08VDS

Comment

• Lista pentru duminica:
                  1. NSA
                  2. BC08VDS
                  3. tdan08
                  sigpic

Comment

• azi, cand m-am intors acasa, am testat putin detectorul de radar. radarul era la garleni, unde sta politia rurala de obicei. la testul frontal a inceput sa tipe inca din lespezi, cand am intrat in curba dinaintea podului dintre lespezi si garleni. la testul din spate, a inceput sa tipe cu vreo 200 m cand eram in curba de intrare in garleni dinspre bacau. isi face treaba destul de bine. bune detectoarele astea beltronics.

fata:
                    Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.

spate:
                    Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
                    sigpic

Comment

• Acum lauda-te ca ai Beltronics

Comment

• Lista pentru duminica:
                        1. NSA
                        2. BC08VDS
                        3. tdan08
                        4. am fost si eu
                        Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comment

• Salutare! La cati Km schimbati placutele de frana( n-am mers sportiv) si ce fel ? De Logan de la dedeman sau de renault din comert ?

Comment

• placutele se schimba in functie de condusul tau. nu e un numar exact de km. daca eu le schimb la 30.000, nu inseamna ca si tu trebuie sa faci asa. ai putea sa mergi lejer inca 10.000. un mecanic avizat iti poate spune exact cat mai poti merge cu placutele vechi. la dedeman este cam scump, dar stii ca sunt originale. totodata poti cumpara si din comert si sa le montezi la o vulcanizare. daca ai spatiu, le poti schimba chiar tu, nu este asa de greu, exista un tutorial pe aceasta tema.
                            sigpic

Comment

• 30-40000km Placutele originale 120 lei dar sunt si la 35-65lei ,vezi alea nemtesti sunt mai bune si ieftine langa RODICA la Narcisa .Da unde ai facut tu 40000 ca prin zona stadionului nu te-am vazut.???

Comment

• baieti, am 2 vesti. una buna si una rea. vestea buna este ca mihai(mdv) si-a ridicat masina. am vazut-o azi la dedeman, era gata. vestea proasta este ca dimineata m-am rasuturnat cu masina. masina mea este out pt cel putin 1-2 luni, asta in caz ca nu este dauna totala. spitalul, inca nu are wireless, asa ca va dati seama ca scriu de acasa, deci nu am patit nimic.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google