Pentru tine si kenjiro....50 de litri de la viitorul tatic.Cate hectare de struguri ai tzopescule?
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
pe orizontala sau pe verticala? as hectare...oleaca acolo si ala dat in jumate. cat crezi ca am daca pot sa il aduc pe tot in masina? cat dati pe kil? ))
costele...dintr-o damigeana de vin de ala te duci repede la culcare in fiecare seara timp de o luna )Ratacit in spatiu...
Comment
-
tzopescu , eu nu cred !? , chiar vorba lui Sorin cate hectare au parinti de vita de vie !? , nu gasesti niste vin pentru noi amarati de loganisti , sa-ti uram de bine si si cat la mai multi................. , sar putea sa fim 2 masini de Hunedoara cand vin , ce zicisigpic
Comment
-
sa ajungeti voi aici si altfel sta treaba . cat despre sorin...imi e cam frica prin preajma lui la ce sorb are...apropo nu bag 500 de kile in logan ca il rup in doua. dupa ce a mai vandut mama din el a mai ramas de o bauta doua acolo )
P.S. Bai frate, ce a sarit lumea arsa cand a citit cuvantul vin )))))))
P.S. 2 ...parca pe la husi erau pline dealurile numai cu podgorii de alea adevarate...poate ne bagam la un ""schimb de experienta )Last edited by tzopescu; 14 October 2010, 22:34.Ratacit in spatiu...
Comment
-
de ce nu ? , poate se tripleaza ! , tzopescu am si eu o intrebare Loli l-ai mai vazut de atunci ?
Originally posted by adimrv View Postsalutare , daca e vorba de vin ma bag si eu , adica sa-l beausigpic
Comment
Comment